برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان عاشوراییان زنجان و آدرس b-zanjan.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
دیگر امکانات
آمار
وب سایت:
بازدید امروز : 3500
بازدید دیروز : 4561
بازدید هفته : 3500
بازدید ماه : 18159
بازدید کل : 1439984
تعداد مطالب : 888
تعداد نظرات : 177
تعداد آنلاین : 1
رسانه های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که کابینه اسرائیل
برای جلوگیری از واکنش انتقامجویانه حزبالله به جنایت تروریستی
القنیطره دست به دامن مسکو شده است.
رسانههای عبری زبان دیروز اعلام کردند که اسرائیل برای ایجاد فضای آرام با حزبالله و سوریه و ایران دست به دامن روسیه شده است. این رسانهها به نقل از چندین منبع مطبوعاتی از منابع سیاسی در تلآویو عنوان کردند که اسرائیل به روسیه تأکید کرده که نمیخواهد اوضاع امنیتی دچار چالش شود تا به درگیریهای فراگیر منجر شود، بلکه به دنبال آن است که برای جلوگیری از بحرانیتر شدن اوضاع، فضا آرام تر شود.
شبکه ۱۰ تلویزیون اسرائیل نیز اعلام کرد که انتخاب مسکو برای میانجیگری از سوی این رژیم به علت مناسبات خوبی است که این کشور با حزبالله، سوریه و ایران دارد.
رئیس مرکز پژوهشهای ژرف لبنان تصریح کرد چنانچه آتش جنگ میان اسرائیل
و مقاومت اسلامی درمنطقه شعلهور شود، تل آویو شانسی برای پیروزی در
آن ندارد و این نکته ای که بسیاری از ژنرالها و سیاستمداران صهیونیستی بر آن
اتفاق نظر دارند.
"محمود حیدر" با اشاره به تجاوز نظامیان رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه و به شهادت رساندن چند تن از رزمندگان حزب الله در بلندیهای جولان گفت: این اقدام رژیم صهیونیستی نطقه تحولی در جنگ با این رژیم به شمار می رود. سناریوهای زیادی در این زمینه مطرح است که یکی از آنها برافروختن شدن جنگ فراگیر علیه اسرائیل است.
تل آویو فاقد نشاس پیروزی
رئیس مرکز پژوهش های ژرف لبنان با بیان اینکه رژیم صهیونیستی از سال 2006 تاکنون در نبرد با نیروهای مقاومت اسلامی در فلسطین و لبنان متحمل شکست های سنگینی شده است، افزود: نظامیان رژیم صهیونیستی می دانند، چنانچه آتش جنگ میان اسرائیل و مقاومت اسلامی درمنطقه شعله ور شود، تل آویو شانسی برای پیروزی در آن ندارد و بر این نکته بسیاری از ژنرال ها و سیاستمدارهای صهیونیستی اتفاق نظر دارند. با این حال، بنده معتقدم دشمن صهیونیستی با انجام این اقدام می خواست روحیه اسرائیلی ها را بالا برده و موقعیت تل آویو در منطقه را ارتقاء بخشد.
طی روزهای اخیر، تحولات بسیار مهمی در منطقه خاورمیانه اتفاق افتاده که میتواند تأثیرات بسیار مهمی بر سرنوشت منطقه در بلندمدت داشته باشد. سقوط دولت یمن از یک سو و مرگ پادشاه عربستان از سوی دیگر، مهمترین تحولات در این زمینه به شمار میروند. یک رسانه آمریکایی در تحلیلی به بررسی تأثیرات این روند بر منافع آمریکا در منطقه از یک سو و نفوذ ایران از سوی دیگر پرداخته است.
در پی درگذشت پادشاه عربستان سعودی، سایت شبکه خبری «فاکس نیوز» در مطلبی به بررسی چشم انداز منافع آمریکا در منطقه پرداخته و مینویسد، این واقعه، دورهای از عدم اطمینان را برای مقامات آمریکایی پدید آورده که در آن، واشنگتن باید در کنار دیگر چالشهای موجود، نگران توسعه نفوذ ایران در خاورمیانه نیز باشد.
یک دیپلمات سابق آمریکایی که به خاندان آل سعود نزدیک است گفته، درگذشت پادشاه ۹۰ ساله سعودی و همچنین سقوط دولت مورد حمایت آمریکا در یمن، از دید واشنگتن «بدترین سناریو» بوده، زیرا مانع دیگری را از سر راه توسعه نفوذ منطقهای ایران برداشته است. به گفته وی، اکنون میتوان نفوذ ایران را آشکارا در چهار پایتخت عربی مشاهده کرد: صنعا، بغداد، دمشق و بیروت.
فاکس نیوز اشاره میکند، پادشاه عربستان، یکی از مهمترین اولویتهای خود را مقابله با نفوذ ایران در منطقه قرار داده بود و در همین زمینه، گروههای سنی را در مقابل گروههای شیعه مورد حمایت ایران در کشورهای مختلف تقویت میکرد. البته این سیاست مثلا در لبنان نتوانسته بود موفق باشد و جلوی قدرت گیری حزب الله را بگیرد. از سوی دیگر، همین سیاست عربستان سعودی خود به افزایش افراط گرایی در منطقه منجر شد.
دنیس راس، دیپلمات سابق آمریکایی میگوید، اکنون و با مرگ عبدالله، سیاستمداران سعودی احتمالاً با احتیاط بیشتری با مسائل مربوط به ایران و همچنین سوریه برخورد خواهند کرد. در این زمینه به ویژه باید توجه داشت که گفته میشود، عبدالله در سالهای آخیر زندگی خود به واسطه مجموعهای از عوامل، از جمله خودداری دولت آمریکا از حمله به سوریه و برانداختن دولت اسد، با واشنگتن اختلافاتی پیدا کرده بود. از سوی دیگر، وی نظر بدبینانهای نسبت به مذاکرات هستهای ایران و گروه ۱+ ۵ داشت و بر این باور بود که آمریکا میخواهد پشت عربستان را خالی کند.
افزون بر این، مرگ عبدالله میتواند سبب ایجاد خلأ قدرتی در ریاض شود که بزرگتر از چیزی است که پیش از این تصور میشد. سلمان، جانشین وی، از مدتی پیش، مسئولیتهای اداره کشور را بر عهده گرفته بود، ولی مقامات آمریکایی وی را یک رهبر قوی و قابل اتکا در نظر نمیگیرند و همین امر، این احتمال را پدید آورده که افراد دیگری از خاندان سلطنتی بتوانند فرصت قدرت یابی پیدا کنند.
هم اکنون یکی از نخستین و مهمترین مسائل پیش روی پادشاه جدید عربستان، نحوه برخورد با وقایع جاری در یمن است؛ یعنی جایی که قدرت یابی روزافزون حوثیها، به استعفای رئیس جمهور و دولت منجر شد. یکی دیگر از مسائل، نحوه تعامل با ائتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا برای مبارزه با داعش در عراق و سوریه است.
مسأله دیگر پیش روی سلمان، این است که آیا سیاست فعلی سعودیها مبنی بر افزایش میزان تولید نفت ادامه پیدا خواهد کرد یا خیر؟ این افزایش در حالی اتفاق افتاده که طی ماههای اخیر، قیمتهای جهانی نفت به طور فزایندهای در حال کاهش بوده است.
به هر حال، مجموعه این عوامل، به عنوان چالشهایی در نظر گرفته میشود که از یک سو دشواریهایی جدی را در مقابل پادشاه جدید عربستان سعودی قرار داده و از سوی دیگر، با زمینه سازی برای افزایش نفوذ ایران در منطقه، آمریکا را نسبت به چشم انداز تأمین منافع خود در منطقه خاورمیانه نگران ساخته است.
پادشاه 91 ساله عربستان پس از سه هفته بستری شدن در بیمارستان سرانجام تسلیم مرگ شد. دوران ملک عبدالله نیز به پایان رسید و سرنوشت خاندان آل سعود وارد دوران سرنوشتسازی شد. اکنون «سلمان» به عنوان پادشاه جدید سکان کشوری را در دست گرفته است که با چالشهای گوناگونی روبهرو است. دربار عربستان بامداد جمعه در حالی خبر مرگ «ملک عبدالله» را اعلام کرد که همزمان طی بیانیهای افزود: « «شاهزاده سلمان بن عبدالعزیز آل سعود» براساس قانون اساسی به عنوان پادشاه عربستان مورد بیعت قرار گرفت و پس از این بیعت براساس بند دوم فرمان پادشاهی، «شاهزاده مقرن بن عبدالعزیز آل سعود» را به عنوان ولیعهد معرفی کرد.» بیعت با «ملک سلمان» و «شاهزاده مقرن» به عنوان ولیعهد در کاخ پادشاهی در ریاض برگزار شد. «ملک عبدالله» از سال ١٩٨٢ میلادی ولیعهد عربستان شد، وی از سال ١٩٩٥ و پس از بیماری و زمینگیر شدن «ملک فهد» عملاً تمامی اختیارات یک پادشاه را در دست داشت، اما نهایتا با مرگ «ملک فهد» در سال 2005 رسما به عنوان ششمین پادشاه عربستان انتخاب شد. یکی از مهمترین انتقاداتی که به دوران پادشاهی وی وارد میشود مربوط به حمایت عربستان از گروههای تروریستی در منطقه است. دیروز مراسم تشییع جنازه ملکعبدالله برگزار شد. وی در قبرستان خاموش، «العود» که مخصوص پادشاهان این کشور است، دفن گردید. کودتای خاموش «سلمان بن عبدالعزیز» هفتمین پادشاه و اولین ولیعهد عربستان است که قبل از رسیدن به پادشاهی برای وی جانشینی تعیین شد. در اواخر ماه مارس(اسفند) 2014 «عبدالله بن عبدالعزیز» پادشاه متوفی عربستان در حکمی، شاهزاده «مقرن بن عبدالعزیز» را به عنوان جانشین ولیعهد انتخاب کرد و براساس این حکم، مقرن به عنوان ولیعهد و جانشین ملک سلمان مورد بیعت قرار گرفت. پادشاه جدید عربستان که متولد 1935 میلادی است، بیست و پنجمین فرزند «عبدالعزیز» موسس خاندان سلطنتی سعودی است. مشکلات جسمانی «ملک سلمان» در سن 79 سالگی آنچنان است که گفته میشود وی به دلیل بیماری «آلزایمر» قادر به اداره حکومت نیست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی khamenei.ir در پی حوادث اخیر فرانسه حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی
نامه ای خطاب جوانان اروپا و آمریکای شمالی به زبان انگلیسی (لینک زبان انگلیسی) صادر کردند. این پیام در سایت رهبری به 5 زبان دنیا در دسترس مخاطبان قرار گرفته است. متن کامل این پیام به زبان فارسی به شرح ذیل است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
به عموم جوانان در اروپا و امریکای شمالی حوادث اخیر در فرانسه و وقایع مشابه در برخی دیگر از کشورهای غربی مرا متقاعد کرد که دربارهی آنها مستقیماً با شما سخن بگویم. من شما جوانان را مخاطب خود قرار میدهم؛ نه به این علّت که پدران و مادران شما را ندیده میانگارم، بلکه به این سبب که آیندهی ملّت و سرزمینتان را در دستان شما میبینم و نیز حسّ حقیقتجویی را در قلبهای شما زندهتر و هوشیارتر مییابم. همچنین در این نوشته به سیاستمداران و دولتمردان شما خطاب نمیکنم، چون معتقدم که آنان آگاهانه راه سیاست را از مسیر صداقت و درستی جدا کردهاند.
سخن من با شما دربارهی اسلام است و بهطور خاص، دربارهی تصویر و چهرهای که از اسلام به شما ارائه میگردد. از دو دهه پیش به این سو ــ یعنی تقریباً پس از فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی ــ تلاشهای زیادی صورت گرفته است تا این دین بزرگ، در جایگاه دشمنی ترسناک نشانده شود. تحریک احساس رعب و نفرت و بهرهگیری از آن، متأسّفانه سابقهای طولانی در تاریخ سیاسی غرب دارد. من در اینجا نمیخواهم به هراسهای گوناگونی که تاکنون به ملّتهای غربی القاء شده است، بپردازم. شما خود با مروری کوتاه بر مطالعات انتقادی اخیر پیرامون تاریخ، میبینید که در تاریخنگاریهای جدید، رفتارهای غیر صادقانه و مزوّرانهی دولتهای غربی با دیگر ملّتها و فرهنگهای جهان نکوهش شده است. تاریخ اروپا و امریکا از بردهداری شرمسار است، از دورهی استعمار سرافکنده است، از ستم بر رنگینپوستان و غیر مسیحیان خجل است؛ محقّقین و مورّخین شما از خونریزیهایی که به نام مذهب بین کاتولیک و پروتستان و یا به اسم ملیّت و قومیّت در جنگهای اوّل و دوّم جهانی صورت گرفته، عمیقاً ابراز سرافکندگی میکنند.
این بهخودیخود جای تحسین دارد و هدف من نیز از بازگوکردن بخشی از این فهرست بلند، سرزنش تاریخ نیست، بلکه از شما میخواهم از روشنفکران خود بپرسید چرا وجدان عمومی در غرب باید همیشه با تأخیری چند ده ساله و گاهی چند صد ساله بیدار و آگاه شود؟ چرا بازنگری در وجدان جمعی، باید معطوف به گذشتههای دور باشد نه مسائل روز؟ چرا در موضوع مهمّی همچون شیوهی برخورد با فرهنگ و اندیشهی اسلامی، از شکلگیری آگاهی عمومی جلوگیری میشود؟
شما بخوبی میدانید که تحقیر و ایجاد نفرت و ترس موهوم از «دیگری»، زمینهی مشترک تمام آن سودجوییهای ستمگرانه بوده است. اکنون من میخواهم از خود بپرسید که چرا سیاست قدیمی هراس افکنی و نفرتپراکنی، اینبار با شدّتی بیسابقه، اسلام و مسلمانان را هدف گرفته است؟ چرا ساختار قدرت در جهان امروز مایل است تفکر اسلامی در حاشیه و انفعال قرار گیرد؟ مگر چه معانی و ارزشهایی در اسلام، مزاحم برنامهی قدرت های بزرگ است و چه منافعی در سایهی تصویرسازی غلط از اسلام، تأمین میگردد؟ پس خواستهی اوّل من این است که دربارهی انگیزههای این سیاهنمایی گسترده علیه اسلام پرسش و کاوش کنید.
خواستهی دوم من این است که در واکنش به سیل پیشداوریها و تبلیغات منفی، سعی کنید شناختی مستقیم و بیواسطه از این دین به دست آورید. منطق سلیم اقتضاء میکند که لااقل بدانید آنچه شما را از آن میگریزانند و میترسانند، چیست و چه ماهیّتی دارد. من اصرار نمیکنم که برداشت من یا هر تلقّی دیگری از اسلام را بپذیرید بلکه میگویم اجازه ندهید این واقعیّت پویا و اثرگذار در دنیای امروز، با اغراض و اهداف آلوده به شما شناسانده شود. اجازه ندهید ریاکارانه، تروریستهای تحت استخدام خود را به عنوان نمایندگان اسلام به شما معرفی کنند. اسلام را از طریق منابع اصیل و مآخذ دست اوّل آن بشناسید. با اسلام از طریق قرآن و زندگی پیامبر بزرگ آن (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) آشنا شوید. من در اینجا مایلم بپرسم آیا تاکنون خود مستقیماً به قرآن مسلمانان مراجعه کردهاید؟ آیا تعالیم پیامبر اسلام (صلّیاللهعلیهوآلهوسلّم) و آموزههای انسانی و اخلاقی او را مطالعه کردهاید؟ آیا تاکنون به جز رسانهها، پیام اسلام را از منبع دیگری دریافت کردهاید؟ آیا هرگز از خود پرسیدهاید که همین اسلام، چگونه و بر مبنای چه ارزشهایی طیّ قرون متمادی، بزرگترین تمدن علمی و فکری جهان را پرورش داد و برترین دانشمندان و متفکّران را تربیت کرد؟
من از شما میخواهم اجازه ندهید با چهرهپردازیهای موهن و سخیف، بین شما و واقعیّت، سدّ عاطفی و احساسی ایجاد کنند و امکان داوری بیطرفانه را از شما سلب کنند. امروز که ابزارهای ارتباطاتی، مرزهای جغرافیایی را شکسته است، اجازه ندهید شما را در مرزهای ساختگی و ذهنی محصور کنند. اگر چه هیچکس بهصورت فردی نمیتواند شکافهای ایجاد شده را پر کند، امّا هر یک از شما میتواند به قصد روشنگریِ خود و محیط پیرامونش، پلی از اندیشه و انصاف بر روی آن شکافها بسازد. این چالش از پیش طراحی شده بین اسلام و شما جوانان، اگر چه ناگوار است امّا میتواند پرسشهای جدیدی را در ذهن کنجکاو و جستجوگر شما ایجاد کند. تلاش در جهت یافتن پاسخ این پرسشها، فرصت مغتنمی را برای کشف حقیقتهای نو پیش روی شما قرار میدهد. بنابراین، این فرصت را برای فهم صحیح و درک بدون پیشداوری از اسلام از دست ندهید تا شاید به یمن مسئولیّتپذیری شما در قبال حقیقت، آیندگان این برهه از تاریخ تعامل غرب با اسلام را با آزردگی کمتر و وجدانی آسودهتر به نگارش درآورند.
روزنامه «واشنگتنپست» در گزارشی با عنوان «امپراطوری در حال ظهور ایران»، مدعی شده است که تهران به آرامی در حال حاکم شدن بر جهان عرب است و واشنگتن تا حد زیادی این واقعیت را نادیده گرفته است.
به گزارش فارس، روزنامه «واشنگتنپست» در گزارشی به قلم «چالز کروتامر» که به تیتر «امپراطوری در حال ظهور ایران» منتشر کرده، هرچند در راستای ترویج ایرانهراسی، اما اذعان کرده است که توان ایران در منطقه روز به روز در حال گسترش یافتن است و آمریکا این واقعیت را نادیده گرفته است.
در ابتدای این گزارش، با اشاره به مذاکرات هستهای جاری میان ایران و گروه موسوم به ۱+۵، آمده است: «در حالی که حرکت ایران به سمت بمب هستهای، تنشی شدید میان کاخ سفید و کنگره به راه انداخته، حرکت ایران به سمت غلبه متعارف بر جهان عرب، تا حد زیادی نادیده گرفته شده است. در واشنگتن که اینطور است. عربها متوجه این موضوع شدهاند. به همین واسطه هم کشورهای طرفدار آمریکا، به خصوص اعراب خلیج (فارس)، عمیقا نگران شدهاند.»
واشنگتنپست در ادامه به تحولات یمن اشاره کرده و نوشته است که جنبش «تحت حمایت ایران» انصارالله، از تابستان امسال کنترل صنعا پایتخت این کشور را در دست دارد. این هفته نیز رئیسجمهور از سمت خود اعلام استعفا کرد. این روزنامه سپس مدعی حمایت ایران از حوثیهای یمن شدن و نوشته است که شعار این گروه، شعارهایی است چون «الله اکبر، مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل»، که همه آنها را میتوان از زبان ایرانیها شنید.
کروتامر که به اتخاذ مواضع ضدایرانی و نزدیک به محافظهکاران آمریکایی معروف است، در ادامه در رابطه با دلایل ضرورت «نگرانی ما» از تحولات یمن، نوشته است: «اولا به این خاطر که ما در نبرد پهپادی علیه دیگر تهدید آن منطقه، یعنی القاعده شبهجزیره، به دولت یمن وابسته هستیم. الان مشخص نیست که بتوانیم سفارتمان را در یمن حفظ کنیم، چه برسد به اینکه بخواهیم علیه القاعده دست به عملیات بزنیم. و ثانیا، هژمونی در حال گسترش ایران، تهدیدی مرگبار برای متحدان ما و منافع تمام خاورمیانه است.»
وی همچنین به وضعیت سوریه اشاره کرده و نوشته است که «قدرت ایران در سوریه هم در حال رشد است» و تهران در نجات نظام سوریه «موفق شده است. شورشیهای میانهرو هم در آشفتگی به سر میبرند.»
کروتامر در ادامه ایران را تهدیدی برای کشورهای عربی به تصویر کشیده و نوشته است که ایران در حال تشکیل یک «هلال شیعی» است که عراق، سوریه و لبنان را در بر گرفته و به مدیترانه میرسد. نفوذ ایران همچنین از جنوب و غرب به یمن رسیده است. وی همچنین پائین آوردن قیمت نفت را «تنها اهرم» عربستان برای فشار به ایران توصیف کرده و مدعی شده است که ریاض از این طریق در حال نبرد با تهران است.
واشنگتنپست میافزاید: «با این حال، به نظر میرسد دولت اوباما آماده کنار آمدن با واقعیت چیرگی ایران در سوریه است. دولت به نیویورکتایمز گفته است که در حال عقبنشینی از شرط برکناری اسد است. این برای سعودیها و دیگر اعراب خلیج (فارس)، یک کابوس است. آنها درگیر نبرد منطقهای عظیم با ایران هستند و در این نبرد در حال شکست خوردن هستند. آنها یمن را میبازند، لبنان را میبازند، سوریه را میبازند و میبینند که عراق در دوران پس از خروج ایالات متحده، چطور به صورتی فزاینده تحت نفوذ ایران قرار میگیرد.»
منابع محلی در استان نینوای عراق اعلام کردند که عناصر داعش در شهر موصل درگذشت پادشاه عربستان را جشن گرفتند.
به گزارش پایگاه اینترنتی السومریه نیوز به نقل از منابع محلی در استان نینوای عراق گزارش داد: جنگجویان داعش در شهر موصل درگذشت عبدالله بن عبدالعزیز آل سعود پادشاه عربستان را جشن گرفتند.
جنگجویان داعش نیمه شب گذشته با تیراندازی هوایی در شهر موصل خوشحالی خود را از درگذشت پادشاه عربستان نشان دادند.
حمایت عربستان سعودی از ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش علت خشم جنگجویان این گروه از رژیم سعودی است.
سه روز پیش، دادستانهایی که در ترکیه به تحقیق درباره منشأ ترکی تسلیح تروریستهای سوریه پرداخته بودند، از سوی مقامات ارشد قضایی که زیرنظر رئیسجمهور این کشور فعالیت مینمایند، از کار برکنار شدند. یک گزارش بیانگر آن است که زنجیره کامیونهایی که در دیماه سال گذشته سلاحهای نیمهسنگین را از ترکیه وارد مناطق شمالی سوریه کردهاند از سوی ماشینهای سازمان اطلاعات ترکیه-میت- همراهی شده است. برکناری این دادستانها در روزهایی که بحث نفوذ تروریستها به جنوب اروپا به یک نگرانی تبدیل شده است، حائز اهمیت ویژه میباشد به گونهای که «عزیز تکچی» یکی از این دادستانهای تعلیق شده از سوی شورای عالی قضایی ترکیه اعلام کرد اقدام دولت ترکیه میتواند منشأ مناقشات فراوانی در درون جامعه ترکیه و بیرون آن باشد. بر این اساس مقامات ترکیه دستورات جدیدی را مبنی بر منع تولید خبر و پخش تصاویر کامیونها و ماشینهای اسکورت صادر کرده و جریمههای سنگینی را علیه کسانی که از تمکین به دستورات یاد شده اجتناب نمایند، در نظر گرفتهاند. همزمان با این موضوع، گفته شده است «حیات بو مدین» پیش از ورود به فرانسه و انجام اقدامات تروریستی در ترکیه به سر میبرده و پلیس ترکیه از نیت وی خبر داشته است. این اتهام اگرچه از سوی «افکان علا» وزیر کشور ترکیه مردود شمرده شده ولی براساس آن خبرهای فراوانی طی روزهای اخیر منتشر گردیده است. جمع و مرتبط کردن این اخبار با یکدیگر کار دشواری است ولی این مقدار واضح است که شرایط ترکیه به سمت ابهام در حرکت است و این میتواند به وجود آورنده بیثباتیهایی در این کشور باشد. در این خصوص گفتنیهایی وجود دارد:
شهدای حمله روز یکشنبه بالگرد رژیم صهیونیستی به کاروان فرماندهان حزالله در استان قنیطره سوریه شب گذشته میهمان حرم مطهر عقیله بنی هاشم، حضرت زینب کبری(س) بودند.ابنا- در این مراسم باشکوه جمع زیادی از مدافعان حرم، شیعیان و محبان اهل بیت(ع) در سوریه و شخصیتهای دینی و سیاسی سوریه حضور داشتند.
صدها تن از شیعیان و محبان اهلبیت(ع) و همرزمان شهدای حزب الله، پیکر این شهدا را در حرم حضرت زینب (س) تشییع و به دور مضجع نورانی عقیله بنی هاشم طواف دادند.
گروهی از نیروهای مجاهد حزب الله هنگام بازدید از شهر «مزرعه الامل» در منطقه «قنیطره»، هدف حمله موشکی بالگرد دشمن صهیونیستی قرار گرفتند.
در این حمله محمد عیسی ابو عیسی، جهاد عماد مغنیه، عباس ابراهیم حجازی، محمد علی حسن ابوالحسن، غازی علی ضاوی و علی حسن ابراهیم به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.
پاسخ حزب الله به حمله صهیونیستها کوبنده و طی چند ساعت آینده خواهد بود
کارشناس لبنانی مسائل راهبردی با اشاره به حمله هوایی روز گذشته رژیم صهیونیستی به منطقه «قنیطره» سوریه تاکید کرد که پاسخ حزب الله «بسیار کوبنده» و «طی چند ساعت آینده» خواهد بود.
«حکم امهز» کارشناس لبنانی مسائل راهبردی در گفتوگو با خبرنگار بینالملل خبرگزاری فارس با اشاره به حمله هوایی عصر یکشنبه بالگردهای رژیم صهیونیستی به شهرک «قنیطره» سوریه و شهادت شماری از رزمندگان مقاومت اسلامی، با بیان اینکه مواضع «سید حسن نصر الله» دبیر کل حزب الله لبنان در مصاحبه با تلویزیون المیادین خشم و عصبانیت صهیونیستها را برانگیخته است، گفت: رسانههای عربی و غربی مصاحبه اخیر سید نصر الله را بیانگر توان بالای مقاومت اسلامی در ورود به داخل خاک فلسطین اشغالی و ناکارآمدی گنبد آهنین اسرائیل ارزیابی کردند زیرا حزب الله علاوه بر موشکهای «فاتح 110» انواع دیگری در اختیار دارد. چنین امری روحیه صهیونیستها را پایین آورده است.
هراس صهیونیستها از مواضع سید نصرالله
وی با بیان اینکه سید حسن نصر الله اخیرا اعلام کرده که جنگ آینده با صهیونیستها در داخل خاک فلسطین اشغالی رخ خواهد داد، افزود: سخن سید نصرالله به معنی این است که مجاهدان مقاومت وارد خاک فلسطین اشغالی شده و ضمن آزاد سازی بسیاری از مناطق، کنترل منطقه «الجلیل» و حتی فراتر از «الجلیل» را به دست خواهند گرفت. لذا این مواضع ترس و وحشت صهیونیستها را برانگیخت. تلآویو با حمله هوایی به قنیطره سوریه میخواست این پیام را ارسال کند که حزب الله ضعیفتر از آن است که عملیاتی را علیه ما انجام دهد.
پاسخ حزب الله بسیار کوبنده خواهد بود
این کارشناس مسائل راهبردی با بیان اینکه «معتقدم که حزب الله بزودی پاسخ این عملیات اسرائیل را خواهد داد»، اظهار داشت: پاسخ حزب الله بسیار کوبنده و طی چند ساعت آینده خواهد بود. زیرا طرف اسرائیلی گمان میکند که حزب الله هم اکنون در چند جبهه از جمله در تحولات سوریه و عراق و حتی در داخل لبنان در رویارویی با تکفیریها مشغول است ولی غافل از این است که حزب الله هیچ گاه از جبهه دشمن صهیونیستی غفلت نخواهد شد.
وی افزود: آن گونه بنده اطلاع دارم کادرهای اصلی و فرماندهان نظامی اصلی حزب الله در مرزهای جنوبی لبنان مستقر هستند و پایگاههای خود در نزدیکی مرزهای فلسطین اشغالی را ترک نکردهاند و حتی اجازه ترک آن پایگاهها را ندارند. نیروهایی که در سوریه مشغول جهادند از نیروهای جدید و غیرکلیدی مقاومت اسلامی هستند.
امهز با بیان اینکه حمله هوایی رژیم صهیونیستی به شهرک قنیطره سوریه بر اساس تحلیلهای نادرست صورت گرفت، تاکید کرد که این حمله بدون پاسخ نخواهد و گذر زمان این موضوع را ثابت خواهد کرد.
آماده باش حزب الله در مرزهای اسرائیل
وی با اشاره به آماده باش نیروهای حزب الله در مرزهای جنوبی لبنان، یادآور شد که شهرک نشینان صهیونیست در نزدیکی مرزهای شمال فلسطین اشغالی در حالتی از ترس و وحشت به سر میبرند و در آستانه ورود به پناهگاه هستند زیرا رزمندگان حزب الله در سایه تحولات جاری همواره در حالت آماده باش به سر میبرند و هم اکنون حتی تحلیلهای اسرائیلی نیز تاکید میکنند که حمله به قنیطره بی پاسخ نمیماند و لذا اختلافات داخلی در رژیم صهیونیستی شدت گرفت.