برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان عاشوراییان زنجان و آدرس b-zanjan.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
دیگر امکانات
آمار
وب سایت:
بازدید امروز : 3267
بازدید دیروز : 13609
بازدید هفته : 19181
بازدید ماه : 45453
بازدید کل : 1293601
تعداد مطالب : 888
تعداد نظرات : 177
تعداد آنلاین : 1
تهدید داعش در قلب آمریکا / پل بین ممفیس و آرکانزاس منفجر میشود!
اف بی آی ادعا کرد شخص ناشناسی تهدید کرده است که گروه داعش به یکی از اعضای خود در آمریکا دستور داده است در ماه دسامبر پل میان شهر ممفیس و آرکانزاس را منفجر کند.
جوئل سیسکوویچ، سخنگوی اف بی آی اعلام کرد: هر چند این تهدید از طرف فرد ناشناسی به ما اعلام شده اما تاکنون هیچ موردی مبنی بر حمله به این پل مشاهده نشده است.
وی افزود : ما هر تهدیدی را جدی می گیریم و هر زمان که تهدیدی مشابه این مورد را دریافت کنیم، همه نیروهای خود را به حالت آماده باش در می آوریم.
پیش از این یک ایستگاه خبری محلی تلویزیون سی بی اس نیز تهدید مشابهی را دریافت کرده بود.
منابع خبری محلی دیگر نیز گزارش کردند این تهدید ممکن است به پل آی-40 یکی دیگر از پل های رودخانه می سی سی پی مربوط شود.
هر دوی این پل ها بر روی رودخانه می سی سی پی و بین ایالت های تنسی و آرکانزاس قرار دارند.
پایگاه اطلاعرسانی و خبری جماران وابسته به مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س)، اقدام به انتشار سخنان یکی از بازی خوردگان فتنه کرد که وی مدعی شده است: «امروز نه از جمهوری چیزی مانده و نه از اسلام.»!
این پایگاه که به گفته دستاندرکاران آن، با هدف پاسداشت و ترویج اندیشههای رهبر کبیر انقلاب اسلامی راهاندازی شده، در خبرهای برگزیده خود اقدام به انتشار سخنرانی فردی نموده که در فتنه 88 مواضع وی همواره مورد سوء استفاده شبکههای ماهوارهای و سایتهای ضد انقلاب قرار میگرفت. در تیتر اخبار برگزیده این وبسایت که فیلم آن هم الصاق شده، آمده است: «متأسفانه امروز نه جمهوری است نه اسلامی!/ امام خمینی جهان را تکان داد و ما دنیاپرستان خود پرست، انقلابی بینظیر را ضایع کردیم و آبروی خود بر باد دادیم».
این روحانی آلت دست فتنهگران گویا فراموش کرده که فتنهگران علناً در آشوبافکنی خیابانی روی جمهوری اسلامی خط کشیدند و با فحاشی علیه «اصل ولایت فقیه» و اهانت به تصویر حضرت امام اعلام کردند «اصل نظام نشانه است». اما فارغ از این شخص، باید از مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام(ره) -زیر نظر سید حسن خمینی- پرسید که چرا به جای سینه زدن علنی زیر پرچم آمریکا و انگلیس و گروهکهای ضد اسلام و جمهوری اسلامی، خود را زیر نام جماران پنهان میکنند؟
باراک اوباما با دفاع از سیاست خارجی خود گفت ما موفق شدیم از طریق مذاکرات برنامه هستهای ایران را عقب برانیم.
اوباما در مصاحبه با سیانان گفت: در بخشهایی از دستگاه سیاست خارجی کسانی وجود دارند که طرفدار سیاستی هستند که معتقد است ابتدا باید شلیک کرد و بعدا درباره آن فکر کرد. اما من با چنین رویکردی موافق نیستم.
رئیسجمهور آمریکا گفت: ما در قبال کشورهایی که قوانین بینالمللی را نقض کرده و یا علیه منافع ملی ما عمل کردهاند، قاطع بودهایم. در عین حال از طریق دیپلماتیک میتوان مشکلات را حل کرد.
اوباما اضافه کرد: شما به عنوان نمونه به ایران نگاه کنید، در طول یکسال و نیم گذشته، یعنی از زمان آغاز مذاکرات ما، این نخستین یک سال و نیمی است که در یک دهه گذشته برنامه هستهای ایران پیشرفت نکرده است و سرعت آن کند شده است. این برای اولین بار در دهه گذشته است.
رئیسجمهوری آمریکا گفت: نه تنها ما و آژانس بینالمللی انرژی اتمی (پیشرفت نکردن برنامه هستهای ایران) را تایید میکنیم، بلکه منتقدان سیاست خارجی ما مانند دولت بنیامین نتانیاهو در اسرائیل، دستگاه اطلاعاتی آنها تایید کرده است که توافق موقت (ژنو) پیشرفت ایران به سوی توانایی تولید سلاح هستهای را متوقف کرده است.
منابع خبری محلی در عربستان گزارش دادند که علی رغم برپایی تظاهرات اعتراض آمیز چند دههزار نفری مردم عربستان علیه حمله نیروهای امنیتی به شهر العوامیه، نظامیان سعودی همچنان بر شدت محاصره این شهر افزوده و شب گذشته بار دیگر به منازل مردم یورش بردند.
این منابع تاکید کردند، نظامیان آلسعود از سلاحهای جنگی سنگین استفاده کرده و منازل مردم را به صورت گستردهای تیرباران میکنند، همچنین رژیم سعودی آب و برق بخشهایی از شهر "العوامیه" را قطع کرده است.
نظامیان سعودی از روز شنبه، شهر العوامیه در شرق عربستان را به محاصره در آورده و تحت لوای مبارزه با تروریسم اقدام به گلوله باران منازل مسکونی مردم و کشتار آنان کردند، طی این حملات 5 شهروند عربستانی از جمله یک نوجوان 12 ساله به شهادت رسیده و بیش از 70 نفر دیگر زخمی شدند.
تصاویر ویدئویی ارسال شده از حمله شب گذشته نیروهای سعودی به العوامیه نشان دهنده شدت و گستردگی تیراندازی نظامیان به سوی منازل مردم است.
روزنامه دست راستی «جروزالم پست» طی گزارشی تحلیلی تحت عنوان «تهدیدهای حوثیهای تحت حمایت ایران علیه اسرائیل» که امروز سهشنبه منتشر شده است، در آغاز نوشت: بهدست گرفتن پایتخت یمن از سوی حوثیهایی که ایران نیز از آنها حمایت میکند زنگ خطر را نه تنها برای رقبای سنی منطقه همچون عربستان سعودی بلکه برای اسرائیل نیز به صدا درآورده است.
بر اساس این گزارش، اگر حوثیها موفق بر احاطه بر بخش اعظم جنوب یمن که مشرف بر دریای سرخ است شوند، آنگاه شهر بندری ایلات در اسرائیل و همچنین برخی کشورهای دیگر از لحاظ ترافیک دریایی و موارد دیگر به خطر میافتند.
همچنین در صورتی که حوثیها به موفقیت برسند، عربستان سعودی، اردن، مصر، اریتره و جیبوتی تحت خطر قرار خواهند گرفت و همکاری آنها با اسرائیل در ابهام قرار گرفته و البته یمن مبدل به پایگاه ایرانی خواهد شد.
به نوشته این روزنامه، دولت ریاض به دلیل عصبانیت خود از برتری خوثیهایی که قدرتشان در حال افزایش است ارسال کمک به یمن را متوقف کرده است اما در مقابل ایران آشکارا استقبال خود را از پیروزی حوثیها اعلام کرده است.
در انتهای این گزارش به نقل از یک مقام ارشد امنیتی یمن آمده است: «ایران به شدت حامی حوثیهایی میباشد که از سال 2004 به این سو علیه دولت مرکزی جنگیدهاند.»
اگر امام حسن(ع) صلح نمیکرد، تمام ارکان خاندان پیامبر را از بین میبردند و کسی را باقی نمیگذاشتند که حافظ نظام ارزشی اصیل اسلام باشد، همه چیز به کلی از بین میرفت و ذکر اسلام بر میافتاد و نوبت به جریان عاشورا هم نمیرسید.
به گزارش فارس، رهبر معظم انقلاب در کتاب انسان ۲۵۰ ساله به تشریح چرایی صلح امام حسن مجتبی(ع) پرداخته است که به مناسبت شهادت کریم اهل بیت(ع) به گوشههایی از تحلیلهای معظمله اشاره میشود:
*امام حسین(ع) در این صلح با امام حسن(ع) شریک بودند در باب صلح امام حسن(ع) این مسأله را بارها گفتهایم و در کتابها نوشتهاند که هر کس حتی خود امیرالمؤمنین(ع) هم اگر به جای امام حسن مجتبی بود و در آن شرایط قرار میگرفت، ممکن نبود کاری بکند، غیر از آن کاری که امام حسن(ع) کرد، هیچ کس نمیتواند بگوید که امام حسن، فلان گوشه کارش سؤال برانگیز است، نه! کار آن بزرگوار، صد درصد بر استدلال منطقی غیرقابل تخلف منطبق بود.
در بین آل رسول خدا (ص) پرشورتر از همه کیست؟ شهادتآمیزترین زندگی را چه کسی داشته است؟ غیرتمندترین آنها برای حفظ دین در مقابل دشمن، چه کسی بوده است؟ حسین بن علی بوده است، آن حضرت(ع) در این صلح، با امام حسن(ع) شریک بودند. صلح را تنها امام حسن نکرد؛ امام حسن و امام حسین این کار را کردند؛ منتها امام حسن(ع) جلو بود و امام حسین(ع) پشت سر او بود.
امام حسین(ع) جزو مدافعان ایده صلح امام حسن(ع) بود، وقتی که در یک مجلس خصوصی، یکی از یاران نزدیک - از این پرشورها و پرحماسهها - به امام مجتبی(ع) اعتراضی کرد، امام حسین(ع) با او برخورد کردند: «وَ غَمَزَ الحُسینُ حُجر» هیچ کس نمیتواند بگوید که اگر امام حسین به جای امام حسن بود، این صلح انجام نمیگرفت، نخیر، امام حسین(ع) با امام حسن(ع) بود و این صلح انجام گرفت و اگر امام حسن(ع) هم نبود و امام حسین(ع) تنها بود، در آن شرایط، باز هم همین کار انجام میگرفت و صلح میشد.
علیرغم سخنان مثبت آیتالله موسوی بجنوردی و تاکید بر اینکه بعد از نمازجمعه امام خامنهای،با هرگونه اقدام و تجمع مخالف بوده،ولی کارنامه مجمع روحانیون مبارز در این سال چیز دیگری را نشان میدهد.کارنامهای که شاید نشانه دودستگی در مجمع است.
عبدالله عبداللهی: جناب آیتالله موسوی بجنوردی عضو عالیرتبه مجمع روحانیون مبارز اخیراً طی مصاحبهای با خبرگزاری فارس نکات مهمی را درباره عملکرد مجمع روحانیون مبارز در فتنه 88 بیان کرده است.
آیتالله موسوی بجنوردی در این مصاحبه با انتقاد تلویحی از ادامه اعتراضات خیابانی در سال 88، پس از نمازجمعه تاریخی رهبر معظم انقلاب، درباره بیانیه جنجالی فراخوان تجمع روز شنبه 30 خرداد این تشکل نیز تاکید کرده است که "من عضو مجمع روحانیون هستم و به اعضای مجمع پیغام دادم که اگر راهپیمایی کنید من از مجمع خارج میشوم و باید راهپیمایی را لغو کنید." و بر همین اساس این تشکل روز شنبه بیانیه داده و اعلام کرده که راهپیمایی ملغی شده است.
درباره این مصاحبه آیتالله موسوی بجنوردی از دیدگاه نگارنده نکات ذیل قابل توجه است: 1- در هر جناح و طیفی و حتی در هر تشکلی ممکن است نظرات و دیدگاههای مختلفی وجود داشته باشد و مجمع روحانیون مبارز نیز از این قاعده لزوماً مستثنی نیست؛ لذا ممکن است حقیقتاً بین نظرات و اقدامات آیتالله موسوی بجنوردی که از یاران امام راحل بوده و خود را از دوستداران و معتقدان به شخصیت و ولایت آیتالله خامنهای میدانند، با نظرات و اقدامات اعضای دیگر این مجمع همچون محمد خاتمی و حتی فردی همچون مجید انصاری تفاوتهایی وجود داشته باشد.
2- هرچند در نگاهی بدبینانه برخی گفتههای آیتالله موسوی بجنوردی در این مصاحبه را در راستای مالهکشی اقدامات مجمع روحانیون مبارز در سال 88 برای پرهیز از عذرخواهی رسمی از ملت بزرگ ایران میدانند، با این حال میتوان با حسنظن، همین نحو سخن گفتن را نیز در راستای برائت آیتالله از فتنهانگیزیهای صورت گرفته در سال 88 و همچنین اقدامات موسوی و کروبی قلمداد و از آن استقبال کرد. چه آنکه همواره از سوی دلسوزان انقلاب، بر این نکته تاکید شده است که مساله مورد بحث در فتنه 88 دعوای جناحی و انتقامگیریهای حزبی و گروهی نیست، لذا هر فردی بخصوص اگر از یاران سابق امام راحل باشد، به نوعی از آن اقدامات سال 88 ابراز برائت کند، باید مورد استقبال قرار گیرد.
3- علیرغم سخنان مثبت و قابل توجه آیتالله موسوی بجنوردی در این مصاحبه و تاکید ایشان بر اینکه بعد از نمازجمعه تاریخی امام خامنهای در 29 خرداد 88، با هرگونه اقدام و تجمع و تضعیف نظام مخالف بوده است، کارنامه مجمع روحانیون مبارز در این سال که روزشمار آن در ذیل خواهد آمد، نشان میدهد که متاسفانه علیرغم میل دلسوزان انقلاب و حتی علیرغم میل افرادی همچون آیتالله موسوی بجنوردی و احتمالا برخی افراد همفکر ایشان در این تشکل، بازهم مجمع روحانیون مبارز یکی از تشکلهای فعال در فتنه 88 بوده است. از اینروی شاید افرادی همچون موسوی خوئینیها و یا فردی چون مجید انصاری که در برخی تجمعات از جمله تجمع 25 خرداد شرکت کرده و حتی در ماجرای سخیف و غیرقابل گذشت ادعای تجاوز جنسی به زندانیان در اثنای فتنه 88 از سوی کروبی، از سر تایید این ادعای غیرمستند و زشت سخن گفته بود، و افرادی نظیر محمد خاتمی که علیرغم اقرار چندین باره به عدم تقلب در انتخابات 88 در محافل خصوصی، هیچگاه این موضوع را در محافل عمومی مطرح نکرده و از فتنهگران اعلام برائت نکردند، پیشقراول بیانیهها و اطلاعیههای مجمع روحانیون مبارز بودهاند.
غیورا آیلاند رئیس اسبق شورای عالی امنیت ملی رژیم اشغالگر قدس معتقد است که دائم باید حزب الله و لبنان را مورد تهدید قرار داد و آنها را در حالتی از ترس نگهداشت تا مانع از تهاجم آنان به اسراییل شد.
به گزارش فارس، به نقل از لبانون فایلز، آیلاند پنجشنبه (دیروز)در مقاله ای در روزنامه عبری زبان یدیعوت احارنوت با اعلام مطلب بالا نوشت: سرگرم شدن در برگزاری انتخابات زودهنگام کنیست نباید صاحبان تصمیم در تل اویو را از این نکته غافل کند که دائم باید لبنان و ساختار زیر بنایی آن را مورد تهدید قرار داد تا مانع از طراحی های حزب الله برای ضربه به اسراییل شود.
این سایت لبنانی در ادامه نوشت: دلیل اصلی ترس ایلاند هم برمی گردد به کاهش میزان بازدارندگی اسراییل در برابر حزب الله که اخیرا در ارزیابی های سازمانهای استخباراتی اسراییل افشا شده است.
آیلاند در ادامه با طرح این سوال که چگونه می توان آرامش در امتداد مرز با لبنان را تضمین کرد؟ گفت: تل اویو باید قبل از اینکه حزب الله درگیری با اسراییل را آغاز کند باید دائم به افکار عمومی جهان بگوید که هرگونه درگیری آینده دیگر منحصر به جنگ با حزب الله نخواهد بود بلکه کل لبنان را در برمی گیرد و نتیجه آن ویرانی کامل برای لبنان را در پی خواهد داشت. چرا؟ چون هیچ یک از طرف های منطقه ای و بین المللی چنین چیزی را نمی خواهند نه ایران، نه سوریه ، نه فرانسه و نه آمریکا نمی خواهند که لبنان ویران شود و لذا این امر می تواند مانع از حمله حزب الله به اسراییل و ضربه زدن به او شود.
وی سپس با نقل خاطره ای از آمنون شاحاک رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش اسراییل مبنی براینکه وضعیت اسراییل در برخورد با نوار غزه و لبنان شبیه شخصی را می ماند که در یک وادی بسیار تاریک یک فانوس کم رمقی در دست دارد تا راه را بیابد گفت: درباره غزه و لبنان وضعیت ما شبیه شخصی را می ماند که فانوس کم رمقی را در تاریکی محض به دست گرفته تا راه را گم نکند بنابراین قبل از اینکه ضربه ای از سوی نوار غزه و لبنان دریافت کنیم باید اقدامی صورت دهیم و مانع ازاقدام آنها شویم.
سابقه ایمان معیار تمایز میان افراد شناخته میشود؛ چنان که در قرآن نیز کسانی که قبل و بعد از فتح ایمان آوردهاند یکسان تلقی نشدهاند.
وی با اشاره به آیات سوره فتح، گفت: بنابر آیات سوره فتح، وقتی باد به پرچم میخورد، مردم فوج فوج میگرویدند که ارزشمند است، اما ایمان کسانی که قبل از فتح، در دوره غربت پیامبر(ص) و در حالی که آن زمان خبری از حطام دنیا نبود، متفاوت است.
به گزارش خبرگزاری فارس، تولیت آستان امام خمینی(ره) با اشاره به سختیهای پیامبر(ص) در آغاز انجام رسالت خویش و تفاوت میان ایمان آورندگان در دوران سختیها و مومنین پس از فتح پیامبر(ص) متذکر شد:
امروز هم اگر کسانی از امام سخن میگویند خوب است، اما امروز بیان این حرفها ساده است؛ زیرا از امام گفتن دیگر حبس و شکنجه ندارد و وضعیت آنان متفاوت با کسانی است که نه چشماندازی از آینده داشتند و نه منصب و اموالی پیش رویشان بود. البته همراهان بعد از فتح، آدمهای بدی نیستند مخصوصا این که برخی از آنها جوان هستند و آن زمان نبودند. اما برخی از کسانی که تازه از راه رسیدهاند، با بمباران تبلیغاتی برخی چهرههای قدیمی را منکوب میکنند. به عنوان مثال آیتالله هاشمی رفسنجانی کم کسی نیست... .
درباره سخنان حجتالاسلام سید حسن خمینی باید گفت؛
درست است که سابقه ایمان نیز از جمله معیارهای تمایز میان افراد شناخته میشود؛ اما نباید فراموش کرد که اثرگذاری این سابقه منوط به «استمرار» آن است. چه اینکه صرف «سابقه ایمان» به تنهایی کفایت نمیکند.
این روزها، در حالی که مذاکرات هستهای کشورمان با گروه 5+1 به مراحل حساسی رسیده است و حریف خواسته نهایی خود مبنی بر توقف کامل فعالیت اتمی جمهوری اسلامی ایران را پنهان نمیکند، کسانی در داخل کشور دقیقاً همان هدف نهایی دشمن را به تکرار نشستهاند. این افراد که حریف با بهرهگیری از شگرد «درشت نمایی ریزها» اصرار به گندهگویی درباره آنها دارد، سال گذشته نیز در گرماگرم مذاکرات هستهای همان خواسته اعلام شده 5+1 را بر زبان و قلم آورده بودند که صد البته با بیاعتنایی مردم و مسئولان نظام روبرو شده بود. نگارنده سال گذشته (30 بهمن ماه 92) طی یادداشتی در کیهان تحت عنوان «دیکتهدشمن را ترجمه نکنید»! به نمونههایی از کاربرد دانش هستهای اشاره کرده و آورده بود «تولید برق و انرژی اگرچه یکی از با اهمیتترین دستاوردهای دانش و تکنولوژی هستهای است ولی کاربرد دانش هستهای محدود به تولید انرژی نیست و این فناوری کاربردهای فراوان دیگری نیز دارد که برای پی بردن به آن، کافی است به انبوه سایتها و خروجی اعلام شده مراکز علمی که به آسانی در دسترس همگان است نیمنگاهی انداخته شود.»