برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان عاشوراییان زنجان و آدرس b-zanjan.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
دیگر امکانات
آمار
وب سایت:
بازدید امروز : 8298
بازدید دیروز : 2305
بازدید هفته : 10603
بازدید ماه : 36875
بازدید کل : 1285023
تعداد مطالب : 888
تعداد نظرات : 177
تعداد آنلاین : 1
به گزارش شبکه المیادین از چهار حمله جنگنده های سعودی به شبکه ارتباطاتی در جبل العبله خبر داد.
این شبکه همچنین گزارش داد جنگنده های ائتلاف سعودی، مناطق متعددی را در غرب شهر تعز در مرکز یمن بمباران کردند.
این شبکه همچنین از زخمی شدن سه یمنی در حمله جنگنده های سعودی به جبل مران در استان صعده خبر داد.
المیادین همچنین به ناکامی متجاوزان سعودی در رساندن سلاح های پیشرفته به شبه نظامیان وابسته به عبدربه منصور هادی در لحج اشاره و اعلام کرد نیروهای ارتش، سلاح های پیشرفته ای را که جنگنده های سعودی برای طرفداران منصور هادی در لحج پرتاب کرده بودند، به غنیمت گرفتند.
خبرگزاری رسمی یمن(سبا) هم از بمباران فرودگاه بین المللی الحدیده در چندین نوبت خبر داد.
به گفته یک منبع محلی، جنگنده های سعودی باند و سالن های اصلی فرودگاه الحدیده را بمباران کردند که خسارت های زیادی به آن وارد شد.
این منبع خاطر نشان کرد بمباران فرودگاه الحدیده،در چارچوب طرح متجاوزان سعودی برای تحمیل محاصره ملت یمن و جلوگیری از رسیدن کمک های بشردوستانه و مورد نیاز آنها قرار دارد.
شبکه المیادین نیز از حمله موشکی عربستان به منطقه الغور در صعده و حملات هوایی به منطقه مرواح در شرق مارب خبر داد.
البته تحلیل گران بر این باور هستند که جنگ عربستان علیه یمن در حال تسری به عربستان و کشورهای همجوار و متحد عربستان است .
ماجرای نصب منتظری به قائم مقامی رهبری توسط چه کسی مدیریت شده است؟ آیا در این مسئله مهم و حیاتی از حضرت امام(ره) مشورت گرفته شد؟ آیا سند یا مدرکی مبنی بر رضایتِ امام(ره) با این موضوع وجود دارد؟ آیا شخصِ آیتالله منتظری با این ماجرا موافق بوده است؟ چرا عزلِ وی –مانند انتصابش- از مجرای خبرگان رهبری اتفاق نیفتاد و امام(ره) شخصاً وارد ماجرا شد؟ اینها، تنها بخشی از سوالاتی است که میتوان از مسئله نصب و عزل منتظری پرسید. در نوشتار زیر، از زبان برخی شاهدانِ عینی خواهید خواند که اصلِ ماجرا به مدیریتِ شخص آقای هاشمی اتفاق افتاد و علی رغمِ نهیِ صریح امام از انتخاب آیتالله منتظری و اطلاعِ آقای هاشمی از عدم رضایت امام، وی بر این ماجرا اصرار ورزید و آن را در خبرگان مطرح و به رأی گذاشت. در ماجرای عزل هم با آنکه امام(ره) بارها تلاش کرد این ماجرا از ناحیه خبرگان مطرح شود، ولی آقای هاشمی مدتها از انجام خواستِ امامِ طفره رفت تا آنجاکه امام شخصاً اقدام به عزل کرد. نکته مهم، برخوردِ تند و تشرِ بیسابقهی امام به آقای هاشمیِ رفسنجانی است که برخی از حاضران در این جلسه خصوصی –در خاطراتشان- از آن خبر دادهاند.
در سالهای اخیر بسیار مشاهده شده که برخی طرفداران هاشمی رفسنجانی با استفاده از برخی تعابیر امام و رهبری در مورد ایشان، به نوعی اعتماد ابدی و عصمت سیاسی برای ایشان ساختهاند؛ تا جایی که عدهای مدعی شدهاند آقای هاشمی تنها کسی است که از امام توبیخ نگرفته و همیشه بر اساس خواستههای امام رفتار کرده است. به عنوان نمونه، در مصاحبه حجتالإسلام طباطبایی با روزنامه جمهوری اسلامی اینگونه آمده است: «من اینجا باید یک کلمه درباره آیتالله هاشمی رفسنجانی آنروز و امروز بگویم؛ هاشمی رفسنجانی یکی از مطیعترین و فرمانپذیرترین اشخاص در اطراف حضرت امام(ره) بود. بنده تمامی اطرافیان امام(ره) در آن زمان را به طور کامل میشناختم؛ اما هاشمی امکان نداشت اقدامی خلاف نظر حضرت امام انجام دهد و یا خدای نکرده ذرهای شبهه در ذهن خودش نسبت به امام داشته باشد. تا جایی که ذهن یاری میکند و تاریخ نشان میدهد، ایشان مشاور امینی برای امام بوده و هیچ توبیخی هم از امام نداشتهاند.»[۱]
به نظر میرسد بازخوانی داستان نصب و عزل منتظری با محوریت خاطرات آیتالله ابراهیم امینی -از همشهریان و دوستان نزدیک منتظری- میزان صحت این گزاره را بهتر مشخص میکند.[۲]
نگرانی از نفوذ ایران دلیل طرح کنگره برای تقسیم عراق
«واکنش ها در عراق شدیدتر از پیش بینی بود. احتمالا کنگره متن پیش نویس را تغییر خواهد داد،
زیرا اعضای آن می خواهند به عراق در جنگ علیه داعش کمک کنند.»
شبکه "العبریه" امروز گزارشی از واشنگتن مدعی شد که اعضای جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا به علت نگرانی از نفوذ ایران تعامل با عراق به عنوان سه کشور را مطرح کردند.
بنا بر این گزارش، کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا پیش نویس قانونی را برای تامین مالی جنگ ضد داعش تصویب کرد که باعث بحث های گسترده در عراق شد. این پیش نویس، پیش شرط هایی را بر دولت عراق برای دریافت کمک های آمریکا تحمیل می کند.
شیوهای جدید عربستانی ها برای بیعت با ولیعهد! +عکس
مقامات سعودی که برای گرفتن بیعت مستقیم از بیشترین تعداد ممکن از شهروندان عربستانی تلاش میکنند، با فراهم کردن "تسهیلات" مختلف مردم را به بیعت "آسان" تشویق مینمایند.
بنا به فرمان پادشاه عربستان برای انتصاب "محمد بن نایف" به عنوان ولیعهد و "محمد بن سلمان" به عنوان جانشین ولیعهد و لزوم گرفتن بیعت برای این دو، "فیصل بن بندر" امیر ریاض از سوی ولیعهد مکلف شد تا به نیابت از آنها از مردم بیعت بیگرد.
به نوشته روزنامه سعودی "الحیات" چاپ لندن، امیر ریاض باید این مساله را به اطلاع استاندارها و روسای مراکز استان ها برساند تا روز یکشنبه برای ولیعهد و جانشین او بیعت بگیرند.
به همین علت امیر منطقه ریاض برای تشویق مردم به بیعت، و برای این که "مردم برای سفر به ریاض و انجام بیعت دچار مشکل نشوند"، بر مردم منت نهاده و استانداران و فرمانداران شهرها را مکلف به انجام این ماموریت کرده و دستور داده است که استقبال از بیعت کنندگان از ساعت 11صبح فردا یک شنبه آغاز شود.
رهبران شش کشور شورای همکاری خلیج [فارس] قصد دارند طی نشستی چالش برانگیز با اوباما در اواخر این ماه [میلادی] درخواست های خود را مطرح کنند.
برخی رسانه های آمریکایی از درخواست های سران کشورهای عربی خلیج فارس از آمریکا برای حمایت از توافق هسته ای ایران خبر دادند.
پایگاه خبری شبکه فاکس نیوز (Foxnews) در خبری تحت عنوان "کشورهای خلیج[فارس] برای حمایت از توافق هسته ای ایران، از آمریکا تسلیحات و تعهد می خواهند" به این موضوع پرداخته است.
محمد اسماعیلی دهقی کارشناس مسائل سیاسی در یادداشتی با عنوان «مردم ترکیه قربانی آینده داعش» می نویسد:
با آغاز فتنه داعش در منطقه خاورمیانه برخی از کشورهای منطقه از جمله ترکیه , عربستان , قطر برخی از آمال و ارزوهای دست نیافته سیاسی خود را هم راستا با اقدامات تروریستی و تهاجمات این گروه خون آشام ارزیابی کردند که به دلیل پرهیز از اطاله مطلب از پرداختن به جزئیات این سیاست ها خود داری میکنیم . اندکی بعد از اعلام موجودیت این گروه تروریستی نوعی تقسیم کار برای حمایت و پشتیبانی از داعش در بین تعدادی از کشورهای منطقه شکل گرفت و هر یک در حد توان و یا خارج از توان ارائه سرویس به این گروه تروریستی را در دستور کار سیاست خارجی خود قرار دادند .در این بین ترکیه محسوس ترین و اساسی ترین همکاری را از حیث ترانزیت , اموزش و درمان مجروحین بر عهده گرفت .
به طوری که بر اساس اعلام یک شبکه تلویزیونی المانی داعش در خاک ترکیه چندین پایگاه و اردوگاه نظامی دارد که مهمترین آنها اردوگاه غازی عنتاب , اردوگاه اوروفا در جنوب شرقی ترکیه , اردوگاه العثمانیه در اضنه در جنوب ترکیه و اردوگاه کرمان در اضنه که البته به استانبول نزدیکتر است تری میسان، روزنامه نگار فرانسوی همچنین فاش کرده که ترکیه زمینه نفوذ 5 هزار جنگجوی القاعده به خاک سوریه را فراهم کرده است که این امار مربوط به سال گذشته است و تعداد این عناصر تا کنون بسیار بیش از این است با گذشت زمان و انتشا اخبار مربوط به وحشی گری و اعمال غیر انسانی این گروه کم کم نوعی از انزجار عمومی از این قبیل وحشی گری ها در همه کشور های دنیا ظاهر گشت و تقریبا از همان زمان شکست ائتلاف برای حمایت از داعش نمایان گردید وامروز تقریبا برای همه تحلیل گران کاخ سفید , انکارا و ریاض روشن شده است که خسارات ناشی از تهاجمات داعش و رسوایی ناشی از حمایت های این کشورها نسبت به عایدی و سود حاصله از عملکرد داعش مقرون به صرفه نیست به همین دلیل ائتلاف برای حمایت از داعش به ائتلافی هرچند ظاهری برای سرکوب داعش تبدیل شد .
حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدیگلپایگانی ظهر امروز در مراسم عمامه گذاری طلاب حوزه علمیه امام خمینی(ره) گلپایگان، با تبریک میلاد امام علی(ع) اظهار داشت: تقارن میلاد مولود کعبه را با مراسم عمامه گذاری 15 طلبه مدرسه علمیه امام خمینی(ره) به فال نیک می گیریم.
وی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال جدید افزود: ایشان فرمودند که امروز بزرگترین معروف حفظ نظام جمهوری اسلامی و بدترین منکر مخالفت با نظام اسلامی است، ایشان با این جمله باب جدیدی را برای تحقیق و پژوهش علماء باز کردند.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری تصریح کرد: امروز برخی فکر می کنند نهی از منکر تنها نهی کردن افراد بدحجاب در خیابان است و البته که این کار بسیار مهمی است اما باید بدانیم بزرگترین منکر مخالفت با نظام اسلامی است.
وی با اشاره به شرایط ناگوار کشورهای منطقه همانند عراق، یمن و سوریه تصریح کرد: اگر کشور ما امروز در میان این دریای آتش در امنیت، آرامش و عزت هم چنان پابرجاست، به برکت وجود «ولایت فقیه» است.
رئیس دفتر مقام معظم رهبری با اشاره به اوضاع کنونی یمن بیان کرد: مردم بیگناه یمن امروز زیر بمباران عربستان جان میدهند و قربانی زیاده خواهی آل سعود میشوند، قطعاً با عنایت پروردگار بهزودی «آلسعود» به «آلسقوط» تبدیل میشود.
وی افزود: امروز آموزش طلاب و روحانیون نیاز قطعی نظام مقدس ما است زیرا با تقاضاهای مختلف از اقصی نقاط دنیا برای اعزام روحانی و مبلغ مواجه هستیم؛ با انقلاب اسلامی آوازه ای در دنیا بلند کردیم که باید از آن دفاع کنیم و بدانیم که مردم دنیا امروز تشنه اسلام واقعی هستند و باید دین الهی از طریق علمای دینی به آنها معرفی شود.
کلید حل مشکلات اقتصادی در لوزان و ژنو و نیویورک نیست، در داخل کشور است/ دولت هرگونه مصرف کالاهای خارجی را در صورت وجود مشابه داخلی، بر خود حرام بداند/ مسئولان جلوی فساد را به معنای واقعی کلمه بگیرند/تقویت تولید داخلی ستون فقرات حل مشکلات کشور است
حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) در دیدار هزاران نفر از کارگران سراسر کشور با تبیین وظایف مسئولان، دستگاهها و عناصر مختلف مرتبط با تولید داخلی و تأکید بر مبارزه واقعی با فساد و قاچاق، خاطرنشان کردند: کلید حل مشکلات اقتصادی مردم و معضلات جامعه کارگری، نه در خارج بلکه در داخل و «تقویت و رونق تولید داخلی» است. رهبر انقلاب اسلامی، با تبریک میلاد امیرمؤمنان و حضرت جواد الائمه (ع) هدف از دیدار با کارگران را تجلیل از «کار و کارگر» و برجسته تر شدن ارزش کار در ذهن مسئولان و جامعه خواندند و افزودند: بوسه پیامبر بر دست کارگر، یک تعارف نیست بلکه تعلیم است. ایشان با تجلیل از استحکام، هوشیاری و نجابت جامعه کارگری در مقابل تحریکات مستمر داخل و خارج کشور در سه دهه اخیر، خاطرنشان کردند: مجموعه کارگری با تحمل همه سختیها و مشکلات و تلاش بیوقفه در راه پیشرفت کشور، حقاً و انصافاً امتحان خوبی داده است و مسئولان باید این فداکاری و نجابت را با تلاش بیشتر برای حل مسائل کارگران، قدرشناسی کنند. حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به مشکلات موجود در حوزه های کارگری، نظیر اخراج کارگران، بیکاری، تعویقها و مشکلات معیشتی تاکید کردند: این مشکلات با حرف حل نمیشود بلکه اقدام و ابتکار میطلبد. ایشان تقویت تولید داخلی را ستون فقرات «حل مشکلات کشور و تحقق اقتصاد مقاومتی» برشمردند و افزودند: برخی میگویند در شرایط تحریم و فشار، رونق تولید داخلی امکان پذیر نیست، بدون شک تحریمهای ظالمانه در بروز مشکلات تاثیر داشته است اما تحریم و فشار، بدون تردید نمیتواند جلوی «تلاش عمومی، سازمان یافته و برنامهریزی شده» را برای رونق تولید داخلی بگیرد. حضرت آیتالله خامنهای برای اثبات ناتوانی تحریمها در سد کردن تلاشهای داخلی، به پیشرفتهای شگرف ایران در زمینه صنایع نظامی، زیست فناوری، سدسازی، نانو، صنایع دانش بنیان، هستهای و دیگر زمینهها اشاره کردند و افزودند: در برخی از این عرصهها، فشارهای تحریمی بسیار بیشتر بوده است اما نتوانسته در مسیر تلاش و پیشرفت نیروهای داخلی مانعی ایجاد کند. ایشان خاطرنشان کردند: البته اگر تحریمها نبود احتمالاً در برخی از این زمینه ها، پیشرفت بیشتری داشتیم اما این احتمال نیز وجود دارد که در آن صورت، به پول نفت تکیه می کردیم و این پیشرفتها را بدست نمی آوردیم. حضرت آیت الله خامنه ای، «توجه و تمرکز بر تولید» را علاوه بر حل مشکلات اقتصادی، موجب «احساس عزت و استغنای ملی» برشمردند و افزودند: استحکام ساختار داخلی قدرت از جمله در زمینه اقتصادی، موجب تقویت مذاکره کنندگان پشت میز هر مذاکره ای می شود والا طرف مقابل مدام شرط و شروط می گذارد و حرفهای مفت و بی ربط می زند.