برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان عاشوراییان زنجان و آدرس b-zanjan.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
دیگر امکانات
آمار
وب سایت:
بازدید امروز : 7386
بازدید دیروز : 2305
بازدید هفته : 9691
بازدید ماه : 35963
بازدید کل : 1284111
تعداد مطالب : 888
تعداد نظرات : 177
تعداد آنلاین : 1
نخستین پیش همایش اجتهاد در اندیشه امامخمینی(ره) در پژوهشکده امامخمینی در حرم مطهر امامخمینی(ره) برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی، موسوی بجنوردی و آیتالله عباسعلی روحانی رئیس پژوهشکده امامخمینی و انقلاب اسلامی به سخنرانی پرداختند.
حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی با تأکید بر اینکه مردم به جمهوری اسلامی برآمده از اندیشه امامخمینی رأی دادند؛ اجتهاد در اندیشه امامخمینی را یک نیاز واقعی دانست.
وی با بیان اینکه در مصادیق انقلابی ماندهایم و مفاهیم انقلابی را رها کردهایم؛ پرداختن به مفاهیم انقلابی را مسیر اجتهاد در اندیشه امامخمینی عنوان کرد و یادآور شد: در جا زدن در مصادیق و رها کردن مفاهیم انقلابی موجب تحجر است.
مشروح سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی در ادامه میآید:
انقلاب اسلامی تک بعدی نبود
نکتهای که در ابتدا میبایست به آن اشاره کرد این است که امام و به تبع او انقلاب یک انقلاب تک بعدی نبود.
شما اگر آرمانهای امام و به تبع آن آرمانهای انقلاب را بررسی کنید، خواهید دید که این آرمانها دارای ابعاد مختلف هستند و یک کل است که «بما هو کل» دارای ارزش و معنا میشود.
منشأ این موضوع هم شخصیت خود حضرت امام است که یک شخصیت دارای ابعاد مختلف و یک اندیشه کامل بود.
امام در سن 61 سالگی قیام ظاهری خود را آغاز کردند و قبل از آن ایشان در حیطههای مختلف یک شخصیت خود ساخته بود. از جمله در حیطه اندیشه، عمل، کردار و رفتار.
ابوالفضل ابوترابی حقوقدان و عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در خصوص اعلام رأی دادگاه مهدی هاشمی و عملکرد قوه قضاییه زیر فشار و جوسازیهای نزدیکان وی گفت: عملکرد قوه قضاییه در روند بررسی و صدور حکم مهدی هاشمی قابل تقدیر است زیرا تحت فشارها و هجمههای سنگین توانستند بدون تأثیر پذیری این امر مهم و این آزمون سرنوشتساز را به پایان رسانده حکم نهایی را صادر کنند، اگر در سالهای گذشته به روند بررسی و صدور احکام پروندههای مفاسد اقتصادی نگاه کنیم، دستگاه قضا کارنامه قابل قبولی از خود به جای گذاشته است.
وی در ادامه اضافه کرد: اتهام مهدی هاشمی اتهامات سنگینی است، قاضی پرونده باید مجازات سنگینتری را در نظر میگرفت اما باید این را بدانیم که حکم قاضی بر مبنای کیفرخواست صادر میشود و قاضی باید با توجه به کیفرخواست ارائه شده حکم نهایی را صادر کند، در خصوص کیفرخواست مهدی هاشمی، حرف و حدیثهایی مطرح است که کمیسیون قضایی در مجلس شورای اسلامی پیگیری آنها را خواهد کرد، امیدواریم در مرحله تجدید نظر نیز فشارها و هجمههای اطرافیان متهم بر رأی نهایی تأثیرگذار نباشد.
عضو کمیسیون قضایی مجلس در خصوص شبهات پرونده مهدی هاشمی و نکات مبهم در این پرونده اظهار داشت: در پرونده مهدی هاشمی سه نکته مبهم وجود دارد که باید به آنها پاسخ داده شود، نخست آنکه وزارت اطلاعات گزارشی در خصوص فعالیتهای مهدی هاشمی در انگلستان ارائه میدهد که پس از مدتی این گزارش پس گرفته میشود، باید از وزیر اطلاعات بپرسیم که چرا این اتفاق افتاده و نباید با تغییر وزیر، نظام تصمیمگیری در یک وزارتخانه تغییر کند.
ابوترابی در ادامه گفت: نکته دوم که باید به آن پاسخ داده شود، این است که طبق قانون اگر اتهام فرد مبنی بر اخلال نظام اقتصادی در دادگاه اثبات شود، حکم آن اعدام است، تبرئه مهدی هاشمی از این اتهام باید برای افکار عمومی و تمامی مردم بیان شود، که چرا وی از اتهام اخلال در نظام اقتصادی تبرئه شده است، از طرفی یک نکته بسیار شفاف وجود دارد و آن این است که مهدی هاشمی در فتنه 88 جزو فعالان این اغتشاشات بوده و چگونه است حکم صادره منطبق با وقوع جرایم وی نیست.
وی در پایان با تأکید بر پاسخ گویی قوه قضاییه مبنی بر ابهامات موجود در پرونده اظهار داشت: اگر از موارد ذکرشده بگذریم، عملکرد دستگاه قضا در برخورد با دانهدرشتها امری مثبت و قابل توجه است و نشان داد کسی که مرتکب جرمی شده است در جمهوری اسلامی در حاشیه امن قرار ندارد.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی با اعلام اینکه متهم پرونده مهاباد هیچ جایگاه امنیتی ندارد و یکی از اهالی همان منطقه است افزود: متهم دستگیر و به جرم خود اعتراف کرده است.
سردار سعید منتظرالمهدی در جمع خبرنگاران با اشاره به ماجرا ی مهاباد گفت: پس از وقوع این حادثه شبکه های معاند تلاش کردند با بزرگنمایی ماجرا جو امنیتی شدیدی را در شهر حاکم کنند که خوشبختانه با حضور به موقع ماموران انتظامی استان و خویشتن داری پرسنل نیروی انتظامی بلافاصله جوی آرام در شهر حاکم شد.
وی با اعلام اینکه به موجب این ماجرا تعدادی از شهروندان مهابادی مجروح شدند افزود: مجروحان ماجرا به صورت سرپایی درمان شدند و خوشبختانه این ماجرا هیچ کشته ای نداشت و علی رغم جوسازی های اخیر درخصوص دستگیری و کشته شدن عده ای از شهروندان مهابادی اعلام می کنم که این خبر صحت ندارد.
جدیدترین سامانه پدافندی ترکیه +عکس صنایع Aselsan ترکیه جدید ترین دستاورد پدافندی خود را تحت عنوان "حصار" در دو مدل برد کوتاه و برد متوسط رونمایی کرد.
در نمایشگاه دفاعی ترکیه تحت عنوان IDEF ۲۰۱۵ جدیدترین دستاورد پدافندی این کشور با نام "حصار" رونمایی شد. این سامانه که شامل دو مدل برد کوتاه و متوسط می باشد بوسیله ی سیستم کنترل آتش جدید مدرنیزه شده.
نمونه ی کوتاه برد این سامانه تحت عنوان "Hisar-A" بر روی خودرو زرهی ACV-۳۰ نصب شده که قادر به حمل ۴ تیر موشک این سامانه به همراه رادار سه بعدی اسکن آسمان، سامانه ی الکترواپتیکی و سامانه ی جستجوگر IR می باشد.
نمونه برد متوسط این سامانه با نام "Hisar-۰" با حداکثر برد درگیری ۱۵ کیلومتر نیز از همان ویژگی های نمونه برد کوتاه آن برخوردار است با این تفاوت که لانچر این سامانه قابلیت حمل ۶ تیر موشک را دارد.
مراحل ساخت و تولید این سامانه از سال ۲۰۱۱ میلادی با عقد قرارداد بین صنایع نظامی Aselsan و دبیرخانه صنایع دفاعی ترکیه آغاز شد.
استقراریگان رزمی العباس برای دفاع از کربلا فرماندهی ستاد یگان العباس(ع) از استقرار توپخانه، سامانه موشکی و تقویت نیروهای زرهی در مرز استان کربلا برای پاسخ به هرگونه خطری که امنیت کربلا، مردم و مقدسات آن را تهدید نماید خبر داد.
به گزارش ابنا، تغییر در فرماندهی منطقه عملیاتی النخیب از مرکز فرماندهی فرات میانی به مرکز فرماندهی جزیره و بادیه تأثیری بر حضور نیروهای یگان رزمی العباس(ع) در این منطقه عملیاتی نخواهد داشت.
یگان رزمی العباس(ع) در بیانیهای با بیان این مطلب تاکید کرد: یگان رزمی العباس(ع) وابسته به آستان مقدس حرم حضرت عباس(ع) و یکی از تشکیلات نیروهای داوطلب مردمی که تحت نظر وزارت دفاع عراق در حال خدمت میباشد، همانند قبل با فرماندهی منطقه عملیاتی النخیب که اکنون در اختیار مرکز فرماندهی جزیره و بادیه قرار گرفته است، هماهنگ خواهد بود.
همچنین در این بیانیه آمده است: امنیت و سلامت استان کربلا هدف اصلی تشکیل این یگان بوده و به هیچ عنوان خطراتی که استان کربلا را حتی در صدها کیلومتر دورتر از این استان تهدید نماید، بدون پاسخ نخواهد گذاشت.
در صورت حصول احتمالی توافق هستهای انتظار تغییر شدید در دیگر حوزههای سیاست خارجی ایران
را نداشته باشید. بسیاری از سخنان ظریف در نیویورک برخلاف این نتیجهگیری نیست.
اگر محمدجواد ظریف شغل دوم داشت، احتمالاً بندباز می شد. چراغ های روشن و شنا کردن برخلاف جریان آب چیز جدیدی برای وزیر خارجه ایران نیست که چهارشنبه گذشته، پس از نزدیک به یک ماه از جنجال هایی که بر سر توافق هسته ای احتمالی به وجود آمده بود، در سالن اجتماعات دانشگاه نیویورک حضور یافت.
در مرحله نخست، میان ایران، ایالات متحده و فرانسه اختلاف نظر وجود داشت، اما در ۲ آوریل همه آنها با چارچوب توافق که براساس آن در ازای توقف برنامه تسلیحات هسته ای ایران، تحریم های اقتصادی علیه ایران لغو می شوند، موافقت کردند. مورد بعدی درباره سناتور تام کاتن (جمهوری خواه از آرکانزاس) و نامه مشهورش به رهبران جمهوری اسلامی ایران بود که به امضای ۴۷ سناتور جمهوری خواه رسید و هدفش دقیقاً شکست توافق جامع بود. سپس در ۲۰ آوریل، جیسون رضائیان، خبرنگار واشینگتن پست محکوم به چهار جرم از جمله جاسوسی شد.
هیچ کدام از این ها خوش بینی ظریف را تعدیل نکرد و وی هنوز اصرار دارد که توافق می تواند به دست بیاید. وزیر خارجه ایرانی ها می گوید: «من معتقدم که می تواند انجام شود، من معتقدم که باید انجام شود. من معتقدم این یک فرصت برای همه ما است که نباید از دست بدهیم.»
ظریف یک پیغام ویژه هم برای سناتور کاتن داشت. وی که درباره فرآیند لغو تحریم های ایران در سازمان ملل سخن می گفت اعلام کرد: «این برای تمام کشورهای عضو لازم الاجرا خواهد بود، چه سناتور تام کاتن دوست داشته باشد چه نداشته باشد.» حضار در سخنرانی در این لحظه خندیدند.
«عبدالله المعلمی» نماینده دائم عربستان در سازمان ملل بار دیگر با ادعای دخالت ایران در امور یمن، با وجود هر نقشی برای ایران به منظور حل بحران یمن مخالفت کرد.
پایگاه خبری «النشره»، به نقل از المعلمی گزارش داد که ایران نه عضو شورای همکاری خلیج فارس است، نه همسایه یمن و نه عضو اتحادیه عرب بنابراین ربطی به مسأله یمن ندارد.
وی در گفتوگویی با خبرنگاران مدعی شد که ایران با حمایت از جنبش انصار الله علیه آنچه مشروعیت در یمن خوانده میشود دخالتی غیرقانونی و غیر قابل قبول در این کشور دارد.
نماینده عربستان که کشورش اخیرا به بهانه حمایت از مشروعیت به یمن حمله کرده و صدها شهروند غیرنظامی یمنی را به کشتن داده تأکید کرد که عربستان علاقه ندارد
که «اسماعیل ولد شیخ احمد» فرستاده سازمان ملل برای حل پرونده یمن با ایران گفتوگوهایی در این زمینه داشته باشد اما او اجازه دارد با هرگروه و کشوری که لازم میبیند رایزنی کند.