برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان عاشوراییان زنجان و آدرس b-zanjan.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
دیگر امکانات
آمار
وب سایت:
بازدید امروز : 1477
بازدید دیروز : 4238
بازدید هفته : 6124
بازدید ماه : 11592
بازدید کل : 1259740
تعداد مطالب : 888
تعداد نظرات : 177
تعداد آنلاین : 1
سیاست خباثتآلود استکبار در منطقه ایجاد جنگهای نیابتی است/ خلیج فارس ناامن برای همه ناامن خواهد بود/ هر اندازه که بتوانیم از مظلوم دفاع و با ظالم مقابله خواهیم کرد/ رئیسجمهور: کشورهای مسلمان به اردوگاه پیامبر(ص) پناه ببرند نه کمپ دیوید (۱۳۹۴/۰۲/۲۶ - ۱۳:۱۶)
در خجسته سالروز بعثت پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص)، رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز (شنبه) در دیدار جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام، سفرای کشورهای اسلامی و قشرهای مختلف مردم، با تأکید بر لزوم بهره گیری از درس های بعثت برای مقابله هوشیارانه با جاهلیت مدرن امروز که بسیار خطرناک تر و مجهزتر از جاهلیت قبل از اسلام است، استکبار و در رأس آن امریکا را عامل اصلی شکل گیری «جاهلیت مدرن» دانستند و گفتند: تجربه 35 سال گذشته جمهوری اسلامی ایران، نشان داده است که امت بزرگ اسلامی با حفظ دو اصل «بصیرت» و «عزم و همت» می تواند در مقابل این جاهلیت بایستد و آن را شکست دهد. رهبر انقلاب اسلامی با تبریک عید بزرگ و تاریخی مبعث به ملت ایران و مسلمانان جهان و همه انسانهای آزاده، بشریت را نیازمند درس های بعثت و بازخوانی این درس ها دانستند و افزودند: بعثت پیامبر (ص) برای مقابله با جاهلیتی بود که نه فقط مخصوص جزیرة العرب، بلکه بر امپراطوری های آن روز دنیا نیز حاکم بود.
در چند روز گذشته، ناوهای آمریکایی و ائتلاف شبانه روز دور تا دور ناوگروه 34 نیروی دریایی ارتش پرسه می زدند که با هشدارهای محکم ناوشکن 72 (البرز) راه به جایی نبردند چراکه می دانستند هر اقدام آنها نقض حریم قوانین بین المللی است.
از روز گذشته حریم ناوهای البرز و بوشهر در پهنه آبهای خلیج عدن خالی از ناوهای رزمی ائتلاف شد و بوی فتنه به مشام میرسید. دریادلان ناوشکن البرز و ناو لجستیک بوشهر هوشیار و پای کار آماده مقابله با هر تهدید و تحرکی بودند که ناگهان از بلندگوهای البرز صدای اعلام جنگ به گوش رسید.
رادارها و اتاق عملیات قایقی را رصد کردند که با سرعت تمام از سمت یمن به سوی ناوشکن البرز حرکت میکرد.
به دستور فرمانده ناوشکن بلافاصله پرسنل البرز حالت عملیاتی گرفتند و تمام قبضه ها آماده شلیک شد.
شبکه تلویزیونی المنار اعلام کرد: در پی این عملیات دهها خانواده عراقی که از این منطقه آواره شده بودند پس از برقراری امنیت به خانه های خود بازگشتند.به گفته منابع خبری، نیروهای ارتش عراق در جبهه های مختلف پیشروی هایی را به ثبت رسانده اند.
در آخرین تحولات میدانی نیروهای امنیتی عراق حوزه نفتی عاجل در شرق تکریت را به تصرف در آوردند.
به گزارش فرمانده عملیات دجله این میدان نفتی پس از درگیری های سخت نیروهای عراقی با گروه های تکفیری داعش آزاد شد. در این عملیات هفتاد و سه تن از تروریستها به هلاکت رسیدند.آزاد سازی میدان نفتی عاجل همزمان با پیروزی ارتش در تصرف شصت در صد پالایشگاه بیجی بزرگترین پالایشگاه کشور صورت گرفت. هادی العامری، دبیر کل سازمان بدر و فرمانده نیروهای مردمی عراق تاکید کرد: «شکست داعش فقط به دست مردم عراق صورت خواهد گرفت نه نیروهای موسوم به ائتلاف بین المللی.»
امنیت در مسیرهای زائران مرقد امام کاظم (ع)
استاندار استان بغداد در گفتگو با پایگاه خبری «السومریه نیوز» تاکید کرد: امنیت در مسیر زائران مرقد مطهر امام کاظم (ع) برقرار است.علی التمیمی اعلام کرد همه مسیرهای زائران مرقد امام کاظم (ع) در شهر کاظمین امن است و زائران باید با دستگاه های امنیتی همکاری کنند.
در پی انتشار خبرهایی مبنی بر احتمال اجرای حکم اعدام علیه شیخ نمر النمر، برادر وی محمد النمر در صفحه توئیتر خود نوشته است که شیخ نمر با خانواده خود تماس گرفته و عنوان کرده است که اوضاع آرام بوده و هیچ اتفاق جدیدی روی نداده است. همچنین محمد النمر اعلام کرده است که شیخ نمر النمر به همگان سلام رسانده و خواسته است که برای او دعا کنند.
محمد النمر تاکید کرده است که بیست و هشتم ماه می (هفتم خرداد ماه) شیخ نمر النمر با خانواده خود دیدار خواهد کرد.
نهم جولای سال ۲۰۱۲ میلادی بود که «شیخ نمر آلنمر»، روحانی برجسته شیعی پس از تعقیب و حمله مسلحانه نیروهای امنیتی رژیم سعودی به خودرویی که در آن قرار داشت و او را به منزلش میبرد، مورد بازداشت قرار داد.
به دنبال این حمله خودروی شیخ نمر به دیوار یکی از منازل برخورد میکند و خود شیخ نیز از ناحیه ران پا زخمی میشود تا پس از آن نیروهای امنیتی سعودی وی را بار دیگر بازداشت و او را در بیمارستان نیروهای امنیتی ریاض بستری کنند.
پس از دستگیری شیخ نمر اعتراضات مردمی زیادی در مناطق شرق عربستان انجام شد. شیعیان بلافاصله به خیابانها ریختند و نیروهای امنیتی رژیم سعودی بهشدت آنها را سرکوب کردند، بهگونهای که تنها در روز اول بازداشت سه نفر از معترضان کشته شدند.
سردار "سید مسعود جزایری" در گفتوگو با العالم، در پاسخ به این سؤال که در صورت ممانعت عربستان از رسیدن کشتی حامل کمکهای بشردوستانه ایران به سواحل یمن، پاسخ چه خواهد بود، اظهار داشت: من صراحتا اعلام میکنم که خویشتنداری جمهوری اسلامی ایران حد و اندازه ای دارد.
معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستادکل نیروهای مسلح افزود: عربستان سعودی و حاکمان تازه کار این کشور و هم آمریکاییها و دیگران بایستی توجه داشته باشند، چنانچه بیش از این بخواهند برای جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با کمک رسانی به کشورهای منطقه ایجاد مزاحمت کنند، چه بسا آتشی به پا شود که مهار آن قطعا از دست آنها خارج خواهد شد.
"توصیه اکید من آن است که اجازه دهند جمهوری اسلامی ایران و کشورهای دیگر حداقل کمک های انسانی خود را برای مردم مظلوم یمن داشته باشند"
سردار جزایری تأکید کرد: توصیه اکید من آن است که اجازه دهند جمهوری اسلامی ایران و کشورهای دیگر حداقل کمک های انسانی خود را برای مردم مظلوم یمن داشته باشند؛ و بیش از این کشورهایی به نام اسلام و علیه مسلمانان جنگ و ادامه خونریزی نداشته باشند.
«یوکیا آمانو» مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مصاحبهای که در روز سهشنبه انجام داده میگوید ایران باید دسترسی این نهاد دیدهبان هستهای به تأسیسات نظامیاش را بپذیرد. «آمانو» در این مصاحبه با خبرگزاری آسوشیتدپرس با بیان اظهاراتی متناقض با مقامات ایرانی گفته توافق هستهای به کارشناسان آژانس، حق دسترسی به سایتهای نظامی ایران را میدهد. وی در حالی این ادعا را مطرح کرده که مذاکرهکنندگان هستهای ایران و گروه ۱+۵ دور جدید گفتوگوها برای رایزنی درباره جزئیات توافق را در شهر وین آغاز کردهاند. آمانو روز سهشنبه مدعی شد ایران در این سند تفاهم به طور مشخص با اجرای قراردادی از آژانس موسوم به «پروتکل الحاقی» موافقت کرده است.
با حمایت رسمی صالح از انقلابیون شکست حتمی استراتژی عربستان در یمن علی عبدالله صالح رئیس جمهور پرنفوذ پیشین یمن رسما از انصارالله در برابر تهاجم سعودی ها حمایت کرد.
علی عبدالله صالح رئیس جمهور پیشین یمن که در سال 2011 و پس از اعتراض های گسترده مردمی از کار برکنار شده بود رسما به حمایت از جنبش انصارالله پرداخت. عبدالله صالح در سخنانی دلیل این رویکرد را مورد هجوم واقع شدن کشورش توسط بیگانه (عربستان سعودی) دانست.
اگرچه رسانه های منطقه در طول ماه های گذشته از همکاری پنهان نیروهای وابسته به صالح با انقلابیون یمن خبر می دادند اما شخص صالح روز گذشته و برای نخستین بار اتحاد و همبستگی خود را با جنبش انصارالله یمن اعلام کرد.
احمد الشرقاوی تحلیلگر مسائل منطقهای در مقاله ای در پایگاه خبری پانوراما الشرق الاوسط نوشت: در حالی که شاخص ها نشان دهنده آغاز مرحله جدیدی از تنش در سوریه است، دولت آمریکا رویکرد های خود را در مبارزه با تروریسم در منطقه تغییر داد و در حالی که پیش تر مدعی مبارزه با داعش در عراق و سوریه با تشکیل ائتلافی متشکل از 60 کشور بود و نتوانست این گروه وحشی را به ادعای خود ریشه کن کند، نقشه فریب کارانه خود را فاش کرد و نشان داد که هدف از بهرهبرداری از نام تروریسم برای تنظیم مجدد نقشه های منطقه است.
مصوبه اخیر کنگره آمریکا در مورد تجهیز کردها و اهل تسنن بدون هماهنگی با دولت مرکزی عراق انگیزه های اصلی این کشور در مورد عراق را نشان داد، علاوه بر این واشنگتن تمرکز مجددی بر ادعای براندازی دولت در سوریه را آغاز کرده و آن را مانع اساسی در روند استراتژی مبارزه با تروریسم معرفی می کند، اما این ادعاها آخرین نقاب ها از چهره دولت آمریکا را که برای پوشاندن چهره وقیح این کشور است، از میان برداشته است.
آنچه بر این رویکرد جدید تأکید دارد، اظهارات سامانتا پاور سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد است که به نقل از اوباما گفت که اوباما اعتقاد راسخ دارد که تا زمانی که برای مشکل بشار اسد راه حل پیدا نشود، نمی توان مشکل گروه داعش را به صورت دائمی حل کرد. این همان منطقی است که آل سعود صهیونیسم آن را تکرار کرده و ورود در جنگ بر ضد تروریسم قبل از براندازی دولت دمشق را رد میکنند. چرا که به ادعای آنها دولت بشار اسد است که به علت کشتار مردمش با بشکه های انفجاری تروریسم را به این کشور کشانده است. حال این سؤال مطرح است که اگر بشار اسد واقعاً تروریسم را به سوریه کشانده، چه کسی آن ها را به عراق و لبنان و یمن و لیبی و مصر و تونس و الجزایر و حتی اروپا و آمریکا کشانده است.
نخستین پیش همایش اجتهاد در اندیشه امامخمینی(ره) در پژوهشکده امامخمینی در حرم مطهر امامخمینی(ره) برگزار شد.
در این مراسم حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی، موسوی بجنوردی و آیتالله عباسعلی روحانی رئیس پژوهشکده امامخمینی و انقلاب اسلامی به سخنرانی پرداختند.
حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی با تأکید بر اینکه مردم به جمهوری اسلامی برآمده از اندیشه امامخمینی رأی دادند؛ اجتهاد در اندیشه امامخمینی را یک نیاز واقعی دانست.
وی با بیان اینکه در مصادیق انقلابی ماندهایم و مفاهیم انقلابی را رها کردهایم؛ پرداختن به مفاهیم انقلابی را مسیر اجتهاد در اندیشه امامخمینی عنوان کرد و یادآور شد: در جا زدن در مصادیق و رها کردن مفاهیم انقلابی موجب تحجر است.
مشروح سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین سیدعلی خمینی در ادامه میآید:
انقلاب اسلامی تک بعدی نبود
نکتهای که در ابتدا میبایست به آن اشاره کرد این است که امام و به تبع او انقلاب یک انقلاب تک بعدی نبود.
شما اگر آرمانهای امام و به تبع آن آرمانهای انقلاب را بررسی کنید، خواهید دید که این آرمانها دارای ابعاد مختلف هستند و یک کل است که «بما هو کل» دارای ارزش و معنا میشود.
منشأ این موضوع هم شخصیت خود حضرت امام است که یک شخصیت دارای ابعاد مختلف و یک اندیشه کامل بود.
امام در سن 61 سالگی قیام ظاهری خود را آغاز کردند و قبل از آن ایشان در حیطههای مختلف یک شخصیت خود ساخته بود. از جمله در حیطه اندیشه، عمل، کردار و رفتار.
ابوالفضل ابوترابی حقوقدان و عضو کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در خصوص اعلام رأی دادگاه مهدی هاشمی و عملکرد قوه قضاییه زیر فشار و جوسازیهای نزدیکان وی گفت: عملکرد قوه قضاییه در روند بررسی و صدور حکم مهدی هاشمی قابل تقدیر است زیرا تحت فشارها و هجمههای سنگین توانستند بدون تأثیر پذیری این امر مهم و این آزمون سرنوشتساز را به پایان رسانده حکم نهایی را صادر کنند، اگر در سالهای گذشته به روند بررسی و صدور احکام پروندههای مفاسد اقتصادی نگاه کنیم، دستگاه قضا کارنامه قابل قبولی از خود به جای گذاشته است.
وی در ادامه اضافه کرد: اتهام مهدی هاشمی اتهامات سنگینی است، قاضی پرونده باید مجازات سنگینتری را در نظر میگرفت اما باید این را بدانیم که حکم قاضی بر مبنای کیفرخواست صادر میشود و قاضی باید با توجه به کیفرخواست ارائه شده حکم نهایی را صادر کند، در خصوص کیفرخواست مهدی هاشمی، حرف و حدیثهایی مطرح است که کمیسیون قضایی در مجلس شورای اسلامی پیگیری آنها را خواهد کرد، امیدواریم در مرحله تجدید نظر نیز فشارها و هجمههای اطرافیان متهم بر رأی نهایی تأثیرگذار نباشد.
عضو کمیسیون قضایی مجلس در خصوص شبهات پرونده مهدی هاشمی و نکات مبهم در این پرونده اظهار داشت: در پرونده مهدی هاشمی سه نکته مبهم وجود دارد که باید به آنها پاسخ داده شود، نخست آنکه وزارت اطلاعات گزارشی در خصوص فعالیتهای مهدی هاشمی در انگلستان ارائه میدهد که پس از مدتی این گزارش پس گرفته میشود، باید از وزیر اطلاعات بپرسیم که چرا این اتفاق افتاده و نباید با تغییر وزیر، نظام تصمیمگیری در یک وزارتخانه تغییر کند.
ابوترابی در ادامه گفت: نکته دوم که باید به آن پاسخ داده شود، این است که طبق قانون اگر اتهام فرد مبنی بر اخلال نظام اقتصادی در دادگاه اثبات شود، حکم آن اعدام است، تبرئه مهدی هاشمی از این اتهام باید برای افکار عمومی و تمامی مردم بیان شود، که چرا وی از اتهام اخلال در نظام اقتصادی تبرئه شده است، از طرفی یک نکته بسیار شفاف وجود دارد و آن این است که مهدی هاشمی در فتنه 88 جزو فعالان این اغتشاشات بوده و چگونه است حکم صادره منطبق با وقوع جرایم وی نیست.
وی در پایان با تأکید بر پاسخ گویی قوه قضاییه مبنی بر ابهامات موجود در پرونده اظهار داشت: اگر از موارد ذکرشده بگذریم، عملکرد دستگاه قضا در برخورد با دانهدرشتها امری مثبت و قابل توجه است و نشان داد کسی که مرتکب جرمی شده است در جمهوری اسلامی در حاشیه امن قرار ندارد.
یک مجله آمریکایی نیروهای بسیج مردمی عراق را چهارمین نیروی قدرتمند جهان معرفی کرد.
مجله کثیرالانتشار «نیوزویک» طی تحلیلی نوشت، نیروهای مردمی عراق از لحاظ قهار بودن و کوبندگی، پس از نیروهای «نوی سیل» آمریکا، «آلفا»ی روسیه و «ایکو کبرای» اتریش قرار میگیرند. نیوزویک نوشت: نیروهای مردمی عراق پس از تسلط داعش بر بخش اعظم استان «نینوا»ی عراق و در لبیک به ندای مرجعیت دینی برای جهاد کفایی به وجود آمد. این مجله آمریکایی افزود: این نیروها (تاکنون) حماسههای بینظیری را خلق کردهاند و در مناطقی که حتی آمریکاییها از سال 2003 به بعد توفیقی به دست نیاورده بودند، پیروزیهای بزرگی رقم زدند. این نیروها در «آمرلی»، «جرف الصخر»، «دیاله» و «تکریت» ضربات مهلکی را به داعش وارد کردهاند. عضویت اهل سنت در بسیج مردمی به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی، مقامات استان «الانبار» عراق اعلام کردند، بیش از 1000 تن از عشایر سنی عراق برای مقابله با داعش، به نیروهای بسیج مردمی پیوستند. «صهیب الراوی» استاندار الانبار در مراسم رژه این نیروهای داوطلب آموزش دیده در شهرک «عامریه» این استان گفت: داعش که دستش به خون مردم عراق آلوده شده است، حق زندگی کردن ندارد. وی خطاب به عشایر الانبار گفت: امروز انقلاب خود علیه داعش را اعلام میکنیم. داعش خرداد سال گذشته، از سوریه وارد عراق شد و برخی مناطق این کشور را اشغال کرد. تاکنون هزاران عراقی، از مذاهب و قومیتهای مختلف، به دست داعش کشته شدهاند. شماری از عناصر به جا مانده از رژیم بعث عراق، آمریکا و برخی کشورهای مرتجع عربی مثل قطر و عربستان حامی داعش در این کشور هستند. اختلافات در داعش خبرها از «موصل» مرکز استان نینوا حاکی است که حدود 400 نفر از عناصر داعش در اعتراض به جنایات این گروه تروریستی، از این گروه جدا شدهاند. طبق این گزارش، داعش جنایات خود را به حدی گسترش داده که اعتراض برخی از اعضای خود را موجب شده است.