برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان عاشوراییان زنجان و آدرس b-zanjan.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
دیگر امکانات
آمار
وب سایت:
بازدید امروز : 326
بازدید دیروز : 358
بازدید هفته : 326
بازدید ماه : 684
بازدید کل : 1296491
تعداد مطالب : 888
تعداد نظرات : 177
تعداد آنلاین : 1
محمد مسلمی کارشناس هواشناسی : در زنجان وضعیت جوی امروز و
فردای استان زنجان را ابری همراه با وزش باد شدید پیشبینی کرد و اظهار
داشت: سامانه بارشی ورودی به استان بارندگیهایی را در استان موجب
میشود.
وی با بیان اینکه سامانه بارشزای ورودی به استان زنجان از روز شنبه فعالتر میشود، اضافه کرد: وضعیت جوی استان روز شنبه ضمن بارشهای متناوب با وزش باد شدید همراه خواهد بود.
کارشناس پیشبینی اداره کل هواشناسی استان زنجان از نفوذ هوای سرد به استان از روز یکشنبه خبر داد و تصریح کرد: استقرار سامانه هوای سرد طی روزهای یکشنبه، دوشنبه و سهشنبه ادامه مییابد.
این مسئول با بیان اینکه سامانه بارشزای فعال در استان با همراهی موج هوای سرد منجر به کاهش محسوس دما شده و بارشها را به برف تبدیل میکند، افزود: بارشهای روزهای دوشنبه و سهشنبه باران و برف خواهد بود ولی این اتفاق برای روز یکشنبه فقط یک احتمال است.
مسلمی پدیده غالب روز یکشنبه را کاهش محسوس دما عنوان کرد و گفت: این کاهش دما با همراهی وزش باد شدید به هنگام بعد از ظهر تشدید میشود.
وی نوسان دمایی شهر زنجان را طی روز گذشته بین سه و 16 درجه عنوان کرد و بیان داشت: این نوسان دمایی در استان بین دو درجه ثبت شده در خرمدره و ابهر و 18 درجه گزارش شده از ماهنشان در نوسان بوده است.
واشنگتن: سال ۲۰۱۱ از عراق خارج شدیم که دوباره به آن برگردیم معاون مشاور
امنیت ملی رئیسجمهور آمریکا در اندیشکده «کارنگی» گفت: «در سال ۲۰۱۱ باید
از عراق خارجی میشدیم تا بتوانیم دوباره به این کشور برگردیم».
مقام ارشد آمریکایی خروج از عراق در سال 2011 را دلیلی برای بازگشت دوباره به این کشور در سال 2014 دانست.
تونی بلینکن معاون مشاور امنیت ملی آمریکا روز پنجشنبه در موسسه کارنگی گفت: «سیاست داخلی عراق(در سال 2011)
از ما میخواست که عراق را ترک کنیم و این آن چیزی بود که اتفاق افتاد».
به گزارش روزنامه واشنگتن تایمز، معاون خانم سوزان رایس تصریح کرد: «ما در واقع مجبور شدیم که آنجا را ترک کنیم تا راهی برای بازگشت بیابیم و به تردیج تعامل خود(با عراق) را ایجاد کنیم».
تونی بلینکن همچنین گفت: «وقتی رئیسجمهور در نوامبر 2013 با نوری المالکی دیدار کرد، موضوع داعش در صدر موضوعات مورد گفتگو بود. رئیسجمهور به وی گفت که باید اقدامات بیشتری برای آشتی دادن گروههای سنی و شیعه انجام دهد».
چشم دلش از همه ما روشنتر است. این را از گفتگو و پاسخهای کوتاه اما دقیقش میتوان دریافت. همه سؤالها یک پاسخ دارد و به یک چیز ختم میشود فقط خود سیدالشهدا(ع). میگوید: «همه عزتم، حسین جان، پای سفره تو محترم شدم». سالهاست که ترجیح داده تا چشمان تن فروبسته بمانند و برای شفای خود از اهل بیت (ع) تقاضایی ندارد. از 3 سالگی چشمانش را از دست داده است. پیرغلام و ذاکر نابینای حضرت حسین(ع) است. یک بار از یک خواب گفته بود که به او گفته بودند شفای چشمانت را میخواهی یا ذاکری اهل بیت(ع) را. سالها میگذرد و او هنوز ذاکر نابینای حضرت حسین(ع) است. او میداند که بهترین مسیر برای قرب باری تعالی همین چشم دلش است که از همه ما روشنتر است.از اساتیدش فقط «امام حسین(ع)» را یادش میآید درست مثل حاج فیروز زیرککار که فقط «آقا» به یادش مانده است.
هر چه تلاش میکنم از فرزند شهیدش بپرسم نمیگوید. شنیده بودم که وقتی پیکر پسرش را به شهر آورده بودند، گفته پیکرش را روی بلندی گذاشته بودند و گفته بود «مردم پسر من در برابر جوان امام حسین(ع) هیچ ارزشی ندارد. من امروز میخواهم برای شما روضه علی اکبر(ع) بخوانم. میخواهم به شما نشان دهم امام حسین(ع) با چه حالی بالای سر پسرش رفت.» افتاده بود روی زانوهایش و ... مردمی که آن روایت تصویری را دیدند، از آن روز به بعد جوری دیگری پای روضه علیاکبر(ع) او گریه میکنند.
دو هفتهای است که از 4 مورد مشکوک اسیدپاشی سریالی به روی هموطنان اصفهانی می گذرد، نهادها و دستگاه های قضایی و امنیتی کشور بر دستگیری و مجازات عاملان این جنایت تاکید دارند، و شخص رئیس جمهور هم قول داده با عاملان این جنایت برخورد شدید شود.
هیچ شک و تردیدی در غیرانسانی بودن و جنایت آمیز بودن این پدیده شوم وجود ندارد و همگان آن را محکوم می کنند، اما آنچه که در این روزها شاهد آنیم سوءاستفاده دشمنان خارجی نظام جمهوری اسلامی و اذناب و دنباله های داخلی آنها از این ماجرا است. پس از انتشار خبر اسیدپاشی در اصفهان، بوق های تبلیغاتی بیگانه به صدا در آمدند، رسانه های معاند و تحلیلگران آنها دایه مهربانتر از مادر شدند و از جفایی که در حق بانوان ایران می شود دم زدند و "قلمفرسایی" کردند.
شب چهارم محرم امسال در هیأتالرضا محفل بسیجیان و رهروان شهدا
حال و هوای دیگری داشت.در این شب عزاداران حسینی با پیراهنهای مشکی عزاداری کردند تا به خواست قلبی رهبری لبیک عملی گفته باشند، در پی این اقدام حاج عبدالرضا هلالی ذاکراهل بیت(ع) یادداشتی را منتشر کرد:
السلام علیک یا اباعبدالله
موضوعی که چند وقتی است در محافل مذهبی و هیأتها مطرح میشود، بحث برهنهشدن در جلسات عزاداری است، آنچه که صراحتاً از جانب رهبر فرزانه انقلاب بیان شده این است که برهنه شدن جهت عزاداری با رعایت جوانب و دوری از مفسده احتمالی جایز است و به لحاظ شرعی اشکالی ندارد، اما حضرت ایشان نظر شخصی و قلبیشان برهنهنشدن در عزاداری است و این حالت را برای عزاداری بهتر میدانند، لذا تکلیف روشن است.
ما در هیأت الرضا تلاش کردهایم و به این مهم پایبند بودهایم که هیچگاه برای نحوه و حالت عزاداران تکلیفی را نیافرینیم و حال شخصی، که زمینهساز ارتباط معنوی است، را تحت تأثیر قرار نداده و برهم نزنیم، تلاش مضاعف خواهیم کرد زمینه هر گونه مفسده احتمالی را برای عزادارانی که برهنه میشوند برطرف کنیم.
برداشتم از فرمایشات رهبری در مورد مباحث مطرح شده این است که برهنه نشدن در عزاداری افضل است و در جهت ارتقاء معنوی جلسات و ما موظف به فراهمکردن شرایط برای تحقق این فرمایش هستیم، متأسفانه عدهای در پی این هستند که از این موضوع سوءاستفاده کرده و میان عاشقان اهل بیت اختلاف بیندازند و از این فضا نهایت سوءاستفاده را بنمایند.
در شرایطی که رهبرمان امر به وحدت مسلمانان کردهاند و شیعه و سنی را به برادری فرا میخوانند قطعاً انسجام میان شیعیان از اولویتهای ماست و نباید اجازه ایجاد هرگونه اختلاف با هر عنوانی را میان محبین اهل بیت(ع) به هر بهانهای و خدای ناکرده جدایی احدی از این دستگاه را بدهیم و باید با هوشیاری، دقت و فهم صحیح از شرایط، به فضل الله زمینه و مقدمات تحققِ خواستِ قلبی رهبری را فراهم آوریم و البته این مهم نیازمند زمان مناسب و برنامهریزی دقیق است.
از سوی دیگر جلسات اربابمان باید ما را با واقعیتهای قیام و فلسفه حرکتشان آشنا کند، قطعاً یکی از این درسها ازخودگذشتگی و زیرپا گذاشتن نفسانیات است، ما آموختهایم اسلام دین تعبد و بندگی است و هر جا بنده بندگی کند، رشد و کمال برایش قطعی است. در شرایطی که انسان روزه مستحبی گرفته است، اگر به او تعارف شود تا افطار کند او موظف به افطار است تا هم ثواب روزه را ببرد و هم ثواب عبور از نفس را.
دیشب عزاداران در هیأت الرضا اثبات کردند که درگیر ظواهر و شکل عزاداری نیستند و اینکه با هر سلیقه سیاسی و فقهی و تقلید از هر یک از مراجع عظام تقلید خواست قلبی رهبری برایشان اهمیت دارد، ما غمگینِ ظلم بزرگی هستیم که در حق سید و سرور آزادگان جهان و خاندان مطهرش در سال 61 هجری صورت گرفت؛ آقای مهربانی که به قصد خدمت به امت و در پی درخواست امت جدش ترک بلاد کرد و مرور میکنیم بیوفایی، کجفهمی و بیبصیرتی امت را و دعایمان این است که خداوند ما را از این آقا و تعظیم این مصیبت بزرگ جدا نکند که خیر دنیا و آخرت در این مسیر است و درس امام زمانشناسی و تبعیت از ولیّ زمان را در این دستگاه میآموزیم.
ما نوکری برای این خاندان را با اشکهایمان، نالههایمان، سینهزدنهایمان، مالمان و جانمان ادامه خواهیم داد که فخر ما در دو عالم این سرمایه است، ما قدر انقلاب، رهبر عزیز و کشورمان را بیش از پیش میدانیم و اجازه هیچگونه سوءاستفاده را به احدی نخواهیم داد.
إنشاءالله
بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی و اُسرتی یا اباعبدالله
روز چهارم محرم 92 / طفلان زینب قربانیان خواهر خود را قبول کن/
شهیدانی که حضرت زینب (س) برای استقبالشان از خیمه بیرون نیامد
زمانی که کاروان کربلا، از مدینه حرکت کرد و در مکه فرود آمد، عبدالله جعفر و فرزندانش همراه این کاروان نبودند.
چون حضرت مسلم بن عقیل (ع) با نامه حضرت حسین (ع) ماموریت کوفه یافت، ابتدا به مدینه آمد و در این موقع بود که عبدالله ابن جعفر فهمید که حضرت حسین (ع) برای سفر به عراق مصمم است. بر این اساس، با توجه به شناختی که از بنی امیّه داشت، نامه ای خطاب به آن حضرت نوشت و آن نامه را به همراه فرزندانش – عون و محمد – به مکه فرستاد. او در نامه نوشته بود:
” در رفتن به عراق عجله مکن، از آن میترسم که اگر توکشته شوی، نور زمین خاموش شود. تو روح هدایت و امید و امیر مومنان هستی“
پاسخ روشن بود و حضرت اباعبدالله (ع) در این طریق مصمم. پس برای آن که عبدالله را از اصرار خود، مبنی بر ممانعت از سفر باز دارد، او را از رویای صادقه خویش، با خبر فرمود :
انّی قد رأیت جدّی رسول الله (ص) فی منامی فأخبرنی باَمرٍ، انا ماضٍّ له
همانا من جدّم رسول الله را در خواب دیدم که مرا به این امر آگاه کرد که من به انجام آن اصرار دارم.